spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Om Canon  |   ÅterförsäljareSök närmaste återförsäljare |   Kontakta ossKontaktinformation för Canon i världen Canon Svenska spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Startsida > Om Canon > Karriärmöjligheter > Ansökningsprocess spacer image spacer image
spacer image

Ansökningsprocess

Det är viktigt att du presenterar dig på bästa möjliga sätt, vilket kräver lite eftertanke. Därför vill vi hjälpa dig genom ansökningsprocessen genom att beskriva exakt vad du kan förvänta dig av oss.

Din profil
Om du vill söka till en tjänst hos Canon måste du först registrera dig och skapa en profil. När du har loggat in kan du söka vilken ledig plats som helst. Om du inte hittar någon befattning som stämmer med din kompetens och dina kvalifikationer kan du ange att match-mail skickas till dig när passande roller blir tillgängliga.

Lämna in ansökan
När du har hittat en passande tjänst på vår karriärsajt ansöker du genom att logga in och skickar ditt CV samt ett följebrev. Se till att dina kontaktuppgifter finns med i båda dokumenten så att vi kan kalla dig till intervju om din kompetens passar för den lediga platsen.

Tips inför intervjun
• Se till att du är väl införstådd med jobbeskrivningen och tänk igenom vad du har för erfarenheter från arbetslivet och privatlivet som kan göra dig lämplig för befattningen.
• Förbered dig genom att ta reda på plats, datum och tidpunkt för intervjun och se till att du har god tid på dig för att komma dit.
• Slappna av, se glad ut och var dig själv under intervjun. Ställ så många frågor du vill. Båda parter ska ju delta i en intervju.

Ansöka om lediga platser på vår karriärwebbplats


Print page Skriv ut sidan arrow more

spacer image
Registrera dig och sök lediga jobb inom Canon
Karriärer
Möt våra anställda
Karriärutveckling
Mångfald
Traineeprogram
Våra kontor
Ansökningsprocess
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Webbplatsens villkor   |   Sitemap   |   Cookieinformation spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Webbplatsens villkor spacer image spacer image