spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Om CanonInformation om Canon  |   ÅterförsäljareSök närmaste återförsäljare |   Kontakta ossKontaktinformation för Canon i världen Canon Svenska spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Startsida > För hem & mindre kontor > Produkter > EOS digitala SLR och kompakta systemkameror > EOS 500D spacer image spacer image
spacer image

Canon EOS 500D
EOS digitala SLR och kompakta systemkameror

Utgångna produkter

Med EOS 500D blir varje sida i din story levande. Fånga varje detalj med en upplösning på fantastiska 15,1 megapixels, eller växla till att spela in knivskarp video i Full HD.

Egenskaper

  • 15,1 megapixels CMOS-sensor
  • Full HD-filmer (1080p)
  • Höga ISO upp till 12800 vid svagt ljus
  • Upp till 3,4 b/s med upp till 170 JPEG-bildserier
  • 3,0” Clear View LCD-skärm med direktvisningsläge
  • 9-punkters AF-system
  • DIGIC 4
  • EOS inbyggda rengöringssystem
  • Kompatibel med EF/EF-S och EX Speedlite
Berätta hela storyn.15,1 megapixels CMOS-sensor
Canons 15,1 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med otroligt lite brus. Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder så att de blir perfekta utan att förlora några av de detaljer som behövs för utskriften.

Filminspelning i Full HD
EOS 500D kombinerar enastående stillbildsfotografering med möjlighet att spela in video i Full HD (1080p). För de tillfällen då större mängd videofilm behöver lagras på ett minneskort kan du välja att spela in med 720p eller VGA-upplösning. Spela upp film och bilder i High Definition på en HDTV via HDMI-anslutning.

Högt ISO vid svagt ljus
När belysningen är svag har EOS 500D ett ISO-omfång på upp till 3200, som kan utökas till 12800, för miljöer där blixt inte är önskvärt.

Upp till 3,4 b/s med upp till 170 JPEG-bildserier
EOS 500D har fotograferingshastigheter på upp till 3,4 b/s i kontinuerlig bildserie med upp till 170 stora JPEG-bilder (9 RAW).

3,0” Clear View LCD-skärm med direktvisningsläge
Detaljerade kontroller av bilder och video är möjliga med en 3,0” Clear View LCD-skärm som har ultrahöga 920 000 punkter för ökad klarhet. Växla till direktvisningsläge och använd direkt visuell feedback för att kunna fotografera från besvärliga vinklar.

9-punkters AF-system
Ett AF-system med hög precision som använder 9 AF-punkter. AF-punkterna är placerade över hela bildramen för att bättre kunna ta hand om objekt som ligger utanför bildrutans mitt. För exakt fokusering med snabba bländarobjektiv har den centrala autofokuspunkten en högkänslig sensor av korstyp, som passar för objektiv med en bländare på f/2,8 eller snabbare.

DIGIC 4
Canons DIGIC 4-processor arbetar tillsammans med CMOS-sensorn för att ge 14-bitars bildbehandling, för mjuka övergångar och naturliga färger. DIGIC 4 har också en avancerad brusreducering när du fotograferar vid högre ISO-tal samt sekundsnabb starttid och nästan ögonblicklig bildvisning efter fotograferingen.

EOS inbyggda rengöringssystem
Med Canons inbyggda dammskyddssystem har du tre sätt att skydda bilder mot dammpåverkan: minskad inre dammbildning, mekanism för sensorrengöring i kameran samt möjlighet att kartlägga besvärliga dammfläckar för borttagning med den medföljande programvaran Digital Photo Professional.

Fullständigt kompatibel med EF/EF-S och EX Speedlite
EOS 500D är kompatibel med Canons hela sortiment av EF- och EF-S-objektiv och blixtserien Speedlite EX. Det här ger möjlighet att skapa ett fotograferingssystem som är lika unikt som fotografen som använder det.

Print page Skriv ut sidan arrow more

spacer image
Hämtningsbara Filer
Broschyrer
DPP Programvara
Drivrutiner
Firmware
Relaterade produkter
EF objektiv
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Webbplatsens villkor   |   Sitemap   |   Cookieinformation spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2013   |   Webbplatsens villkor spacer image spacer image