PowerShot och IXUS kompaktkameror

Vårt PowerShot och IXUS-sortiment med högkvalitativa, bärbara kompakta digitalkameror som drivs med innovativ Canon-teknik kommer inspirera dig att ta nästa steg i din fotografering och ta och dela oöverträffade bilder och filmer. Vårt stora sortiment innehåller den bästa kompakta digitala kameran för dig - vare sig du är en nybörjare eller avancerat proffs.

Professionella kameror.

Bridgekameror

Kameror med superzoom

Våra professionella kameror är det perfekta alternativet eller komplementet till en systemkamera, och är designad för avancerade fotografer. De ger enastående prestanda och är idealiska för fotografering i svagt ljus och har en spännande blandning av banbrytande teknik, marknadsledande optik och intuitiv total manuell kontroll och RAW.

Våra mångsidiga kompaktkameror har störst optisk zoom, grepp som en systemkamera och du får kreativ kontroll med manuella inställningar. Få enastående resultat, från vida landskap till extrema telefototagningar av naturen.

Fotografera vad du vill, vart du än går, med vår mångsidiga kameror med superzoom, som får plats med kraftfulla zoomobjektiv i superkompakta, eleganta kamerahus. Idealiska för särskilda tillfällen och semester.

Kameror med Wi-Fi

Sikta-och-tryck-kameror

Undervattens- och äventyrskameror

Behåll anslutningen när du är på språng med Canons kompaktkameror med Wi-Fi. Överför, skriv ut och säkerhetskopiera bilder direkt från din kamera eller anslut den till en smartphone eller surfplatta för delning direkt.

Våra sikta-och-tryck-kameror är tillräckligt små för att få plats i fickan eller väskan och är fulla av banbrytande teknik - så att det blir enkelt för alla att fotografera och dela oöverträffade bilder och filmer.

Öppna dörren till en ny värld av fotografering på nästa utmanande äventyr eller undervattensäventyr. Ta fantastiska bilder under extrema utomhusaktiviteter med den tåliga PowerShot D30 eller lägg till ett undervattenshus till en kompatibel kamera för att fotografera under vatten ned till 40 m, eller för att skydda kameran mot vatten, sand och snö.

Kameror för svagt ljus

Med Canons kameror för svagt ljus får du avsevärt bättre resultat i svåra ljusförhållanden. Genom att kombinera våra optiska kunskaper med HS System ger de överlägsna resultat som fångar stämningen i ögonblicket.

Resekameror

Vart dina resor än tar dig, är Canons kompakta och lätta kameror det perfekta resesällskapet. De är enkla att ta med sig och fyllda med kraftfull optisk zoom som ger dig kapacitet att fånga och dela alla dina semester- och reseminnen med fantastisk kvalitet.

Support för din kompaktkamera

Hämta programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din kompaktkamera.

Leta efter tidigare kompaktkameror

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre PowerShot och IXUS-modeller i produktarkivet.