spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Om CanonInformation om Canon  |   ÅterförsäljareSök närmaste återförsäljare |   Kontakta ossKontaktinformation för Canon i världen Canon Svenska spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Startsida > För företag > Uskriftsmedia och förbrukningsartiklar spacer image spacer image
spacer image

Utskriftsmaterial och förbrukningsartiklar

Vi kan skrivare, vi kan förbrukningsmaterial. Vi ger dig "perfekt match" för skrivare och material

För alla stora märken, i nästan alla format och färger

För dina största företagsidéer

Sätt färg på drömmarna

Få kunderna att häpna

Efter 80 år i mediebranschen har vi utvecklat förbrukningsmaterial för alla större skrivarmärken i både svartvitt och färg, stora och små format, för användningsområden som skiftar stort och ständigt blir fler.

Våra papper, toner, bläck och förbrukningsartiklar testas noggrant och godkänns för att garantera en jämn kvalitet och värde; ett märke och en produkt som du kan lita på.

Beställ enkelt papper, bläck och toner för alla större märken på en enda plats, och…

… missa aldrig en deadline
Visst förekommer förändringar eller jobbförfrågningar i sista minuten, och när de gör det är det lätt att man säger ja och sedan upptäcker att det saknas utskriftsmaterial eller bläck för att slutföra jobbet i tid. I vår allt-i-ett-butik för skrivarmaterial kan du enkelt kontrollera vårt lager, och om du beställer före 14:00* levereras dina varor nästa arbetsdag. Du kan utan tvekan tacka ja till ad-hoc-uppdragen.

… uppfylla och överträffa din organisations hållbarhetsmål
Canon strävar efter att göra ansvarsfulla affärer och hjälpa dig uppnå dina CSR-objektiv och följa lokal lagstiftning. De innovationer och tekniska förbättringar som ryms i våra produkter ska berika våra kunders liv utan att skada miljön. Allt vi gör baseras på Kyosei, vår japanska företagsfilosofi som betyder att man "lever och arbetar tillsammans för det gemensamma bästa".

… hög kvalitet du kan lita på
På den här prisdrivna marknaden är det svårt att veta vad som levereras, men med Canon kan du vara säker på hög kvalitet tack vare de stränga tester vi utsätter vårt material för. Genom att vårda nära relationer med papperstillverkarna ser vi till att du kan räkna med stabila priser.

… tillväxtmöjligheter genom användningsområden
I den största mediadatabasen online kan du enkelt hitta det papper, profiler och programvara du behöver för din stor- eller småformats-skrivare.

 

*Leveranstiderna skiftar för varje land. Besök din Canon-webbplats för mer information.

Utforska

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Webbplatsens villkor   |   Sitemap   |   Cookieinformation spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2013   |   Webbplatsens villkor spacer image spacer image