no consumer

Passion för dokument- och bildbehandling, passion för dig

Grace, Marketing & PR

Gå så långt du kan i karriären

Siddharth, Sales & Consulting

Vi är mer än bara ett företag

Graham, Management

Passion för bildbehandling, passion för dig

Claire, Business Administration

Gå så långt du kan i karriären

Antonello, Sales & Consulting

Tillsammans kan vi uppnå våra mål

Oliver, Business Solutions & IT med Nicola, Sales & Consulting

Jobba inom Canon

Vår passion och stolthet driver våra anställda att agera och få resultat. Därför är vi innovativ ledare inom bildbehandling, från produkter, lösningar och tjänster för konsumenter och företag till broadcast, medicinska system och industriprodukter.

Sales & Consulting

Vill du bli en del av ett team som säljer tjänster och lösningar? Är du passionerat intresserad av bildbehandling och dokumenthantering? Då har Canon karriärmöjligheterna för dig.

Marketing & PR

Vi är stolta över vårt varumärke, och vill dela det. Där kommer du in i bilden. Marketing & PR arbetar med att marknadsföra våra produkter, tjänster och lösningar.

Business Solutions & IT

Gillar du utmaningar och vill vara en central kugge i vår verksamhet? Här har du möjlighet att utveckla våra kundlösningar och skapa den infrastruktur vi behöver.

Business Administration

Du ser bortom utmaningar, kommer på nya sätt att förbättra våra processer och bäddar för framgångar genom en god infrastruktur.

Management

Du måste ha passion för att leda och coacha andra samt ge kunderna det lilla extra. Vi vill utveckla verksamheten genom att utveckla personalen.

Graduates & Internships

Det kan vara svårt att bestämma sig för vad man ska göra efter högskolan eller universitetet. Vårt traineeprogram har utformats för att du ska få den erfarenhet som krävs för att du ska kunna utvecklas inom ditt område. Läs mer om hur det blev för Sara.

Möt våra anställda


Så håller du dig uppdaterad om vad som händer

Oavsett om du jobbar som tekniker i Sverige eller Account Manager i Spanien uppmuntrar vi dig att satsa på nya utmaningar i din fortsatta karriär hos Canon. Vi har intressanta jobb att erbjuda.

Vill du bli en av oss?

Canon är sina medarbetare. Vi satsar på en vänlig och flexibel arbetsmiljö. Vi har byggt upp en stark relation till kunderna, bland annat genom ett förstklassigt varumärke. Vill du bli en av oss? Kanske har vi det du söker?