no consumer

LEGRIA mini- videokameror för kreativ inspelning av dig själv

Publiken väntar! Visa upp din kreativitet i Full HD ur ett nytt perspektiv. Serien med minivideokameror har en unik, lätt och mycket bärbar design, med ultravidvinkel, vinklingsbar LCD-skärm och inbyggt stativ, så att du enkelt kan föreviga dig själv och mer av omgivningen. Med den inbyggda Wi-Fi-anslutningen kan du enkelt dela, strömma, styra och fjärrövervaka dina alster, och med det suveräna ljudet är ljudkvaliteten lika hög som bildkvaliteten.

LEGRIA-mini-Vinkel

LEGRIA mini

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • Vinklingsbar LCD, inbyggt stativ
  • Stereomikrofon
  • Wi-Fi: enkel delning

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • Vinklingsbar LCD, inbyggt stativ
  • Stor stereomikrofon, linjär PCM
  • Wi-Fi: fjärrövervakning och enkel delning

Föreviga dig själv

Var stjärnan i dina egna filmer. Det är enkelt att filma sig själv ur valfri vinkel och spela in mer av omgivningarna med vidvinkelobjektivet och den innovativa, vinklingsbara pekskärmen – fäll ut den och du kan till och med se dig direkt på LCD-skärmen.

Med det unika inbyggda stativet behöver du inte ett separat stativ. Du kan enkelt vinkla din LEGRIA för att ge din kreativitet olika perspektiv.

Med LEGRIA mini-serien kan du också ta unika stillbilder med hög upplösning och lite brus tack vare Canons HS-system. Med en bildvinkel på 170° och alternativ för mer konventionella närbilder och intervallfilminspelningar kan din kreativitet ta ny form.

Frame yourself
Broadcast yourself

Visa upp din kreativitet

Visa upp din kreativitet både när och fjärran med inbyggd Wi-Fi. Du kan överföra dina filmer till sociala nätverk som YouTube och Facebook och till och med titta på innehåll trådlöst på din smarta enhet eller HD-TV.

Med en smartphone eller surfplatta kan du fjärrstyra din LEGRIA och använda en rad olika alternativ för direktströmning och delning.

Med LEGRIA mini X kan du också fjärrövervaka vad som händer när du inte är hemma.

Imponerande ljud

Skapa filmer som låter lika bra som de ser ut.

Spela in kristallklart ljud med CD-kvalitet med LEGRIA mini X, som har en stor stereomikrofon, med högt signal-brusförhållande och stort dynamiskt omfång, och inspelning med okomprimerad linjär PCM och manuell kontroll.

För överlägsen och enkel ljudinspelning har LEGRIA mini en stereomikrofon med hög kvalitet och Audio Scene Select – välj bara från fem motiv och ljudinställningarna justeras automatiskt åt dig.

Immersive Audio