no consumer

PowerShot och IXUS digitala kompaktkameror

Kompakta digitalkameror – IXUS och PowerShot

Vårt stora sortiment drivs av innovativ Canon-teknik och innehåller den bästa kompakta digitala kameran för dig – vare sig du är nybörjare eller avancerat proffs.

Professionella kompaktkameror

Våra professionella kameror är det perfekta alternativet eller komplementet till en systemkamera, och är designad för avancerade fotografer. De ger enastående prestanda och är idealiska för kreativ fotografering.

Bridgekameror

Våra mångsidiga kompakta bridgekameror har störst optisk zoom, grepp som en systemkamera och du får kreativ kontroll – för enastående resultat, från vida landskap till extrema telefototagningar av naturen.

Kameror med superzoom

Föreviga varje tillfälle, var du än är, med våra mångsidiga kameror med superzoom som får plats med kraftfulla zoomobjektiv i superkompakta, eleganta kamerahus.

Sikta-och-tryck-kameror

Våra sikta-och-tryck-kameror får plats i fickan, är eleganta och enkla, och gör det väldigt enkelt att ta bilder och att dela fantastiska bilder och filmer.

Wi-Fi

Behåll anslutningen när du är på språng med Canons kompaktkameror med Wi-Fi. Överför, skriv ut och säkerhetskopiera bilder direkt från din kamera eller koppla ihop den med din smartphone eller surfplatta för delning direkt.

Kameror för svagt ljus

Canons kameror för svagt ljus kombinerar vårt optiska kunnande med HS-systemet för att ge dig avsevärt bättre resultat i svåra ljusförhållanden.

Undervattens- och äventyrskameror

Ta fantastiska bilder under extrema utomhusaktiviteter med den tåliga PowerShot D30 eller lägg till ett undervattenshus till en kompatibel kamera för att fotografera under vatten.

Support för din kompaktkamera

Hämta programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din kompaktkamera.

Leta efter tidigare kompaktkameror

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre PowerShot och IXUS-modeller i produktarkivet.