EOS digitala SLR och kompakta systemkameror

Oavsett om du fotograferar för nöjes skull eller professionellt ger Canons digitala och kompakta EOS-systemkameror dig kreativa möjligheter. Toppmoderna funktioner, fantastisk bildkvalitet och intuitiv design samverkar för att ge dig avancerad prestanda som du kan lita på och njuta av.

Instegsmodeller

Entusiastmodeller

Promodeller

Ta steget till digital systemfotografering, där du kan glädja dig åt mer kreativ kontroll med en kamera som är lätt att använda och ger fantastiska foton och filmer.

Utveckla din fotografering och filminspelning och utforska avancerade funktioner som hjälper dig ta unika och vackra bilder.

Få nya standarder vad gäller prestanda och pålitlighet och skapa kreativa bilder och filmer för dig och dina kunder.

Trovati

EOS 7D Mark II: på jakt efter det perfekta ögonblicket

Med EOS 7D Mark II kan de som söker efter det perfekta fotoögonblicket fånga bilder som andra fotografer missar. En DSLR som är lika snabb som flexibel och som hjälper dig att ge uttryck för din kreativa sida som aldrig förr.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D – Fånga varje tillfälle

Du kan lita på att EOS 1200D levererar enastående resultat för allt ifrån födelsedagskalas till semesteräventyr. EOS 1200D är en perfekt digital systemkamera att börja med och den kombinerar Canons världsklassiga bildbehandlingssystem med olika intuitiva och lättanvända kontroller. Med Canons app EOS Companion blir det lättare och roligare än någonsin att ta bilder som gör dina minnen rättvisa.

Compact EOS

Kompakt EOS – Liten storlek, stor kvalitet

Fånga ditt liv med EOS-kameror som är tillräckligt kompakta och lätta att bära med sig överallt. Snabb hantering, mängder av kreativa kontroller och fantastisk bildkvalitet, till och med i svagt ljus. Och njut av flexibiliteten hos det omfattande EOS-systemet av objektiv och tillbehör.

EOS 60Da

EOS 60Da – Sikta mot stjärnorna

En modifierad version av EOS 60D, anpassad för astrofotografering. Förbättrad känslighet för ljus som ligger nära infrarött gör det möjligt att fotografera fenomen som gasnebulosor, som emitterar ljus i den här delen av det elektromagnetiska spektrat. Kamerans 18-megapixels CMOS-sensor och DIGIC 4-processor håller digitalt brus under kontroll och maximerar bildkvaliteten.

Cinema EOS

Cinema EOS

Spela in högkvalitativa Full HD-filmer med din EOS. Utmärkt kontroll över skärpedjup möjliggör bioliknande effekter med kort skärpedjup. Bildkvaliteten är fantastisk, till och med vid höga ISO-tal.

EOS-system

EOS System

Välj bland ett system med objektiv, Speedlite-blixtar och tillbehör som proffsfotografer i hela världen litar på. Utnyttja specialmakroobjektiv för närbildsfotografering, eller objektiv med stor bländaröppning och fast brännvidd för ultimat bildkvalitet och skärpedjupskontroll.

Support för din EOS

Hämta programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din EOS.

Leta efter tidigare EOS-kameror

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre EOS-modeller i produktarkivet.