Nätverkskameror

Genom att dra nytta av över 70 års bildexpertis håller Canons omfattande sortiment av nätverkskameror alla vinklar täckta. Med PTZ-, dome- och boxkameramodeller med Full HD- eller 1,3 MP-upplösning ger de ett brett synfält och imponerande bildkvalitet – även i svagt ljus.

 

PTZ-kameror

Domekameror

Boxkameror

Övervaka stora områden och följ enkelt objekt med kamerans möjligheter för panorering, lutning och zoomning (PTZ). Perfekt för tillämpningar som trafikkontroll och stadsövervakning.

Våra domekameror visar att övervakning också kan vara diskret. De är kompakta och estetiska och därmed perfekta för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Våra boxkameror är byggda för att passa för en rad olika tillämpningar. De har bred visningsvinkel och är enkla att installera, oavsett om det gäller vägg- eller takmontering.

Full HD

Full HD-kompaktkameror

1,3 MP-kompaktkameror

Fånga imponerande detaljer – även i svagt ljus – med Full HD-upplösning och upp till 30 bilder per sekund.

Där diskretion är viktigt fångar våra extra kompakta kameror alla detaljer i Full HD-upplösning med upp till 30 bilder per sekund.

Prisvärda nätverkskameror som ger högkvalitativ övervakning med en upplösning på 1,3 MP och sex intelligenta analyser.

Tekniska partners

Till följd av ett globalt integreringsprogram är våra nätverkskameror kompatibla med ett stort och växande antal VMS- och NVR-lösningar från tredje part

Canons garanti

En omfattande 3-årig utbytesgarantiservice gör att du kan känna dig helt lugn och säker.

Support/hämtningar


Produkter i arkivet