no business

För företag

3D-skrivare


UNLEASHPRINT

Är du redo för #UNLEASHPRINT?

Det har aldrig varit mer spännande att #UNLEASHPRINT i din verksamhet.

I samarbete med vår partner 3D Systems, erbjuder Canon ett brett utbud av 3D-skrivare. De olika modellerna täcker alla behov av 3D-utskrifter, såsom konceptmodellering, funktionella prototyper, snabb formproduktion och färdiga delar. Du kan nu dra nytta av klassens bästa teknik för 3D-utskrift från 3D Systems, kombinerat med exceptionell service från Canon.

3D-skrivare för professionellt bruk

Skriv ut konceptmodeller och funktionella prototyper i hög upplösning som är oerhört exakta och hållbara.


3D-skrivare för produktionsutskrift

Skrivarna ProJet 6000 och 7000 är enkla att använda och perfekta för tillämpningar med låg till medelhög produktionskapacitet och som kräver delar av högsta kvalitet.


3D-utskrifter med Canon – driver utvecklingen inom innovation idag

3D-utskrifter förändrar affärsprocesser och accelererar produktutveckling genom att möjliggöra snabbare och mer produktiva konstruktionsiterationer och flexibel produktion. Det har skapat en ny plattform för innovation, modernisering och produktivitet för företag över hela världen.

3D-utskrifter används i stor utsträckning för att testa nya prototyper samt möjliggöra för företag att avsevärt minska tiden för marknadsintroduktion av nya produkter. Levererar en teknik som möjliggör en mängd olika tillämpningar, från konceptmodeller och snabb formproduktion till slutanvändarkomponenter. Detta sparar tid och pengar och ger utskrifter med hög kvalitet.

Vi på Canon anser att 3D-utskrift är en omvälvande teknik, som förändrar produktutvecklings- och affärsprocesserna. Med de gränslösa möjligheterna med 3D-utskrifter kan organisationer ligga steget före sina konkurrenter genom att erbjuda nya och innovativa produkter och tjänster idag.

För att hjälpa dig att realisera möjligheterna med 3D-utskrifter erbjuder Canon en unik marknadsposition, oavsett om du är nybörjare på 3D-utskrift eller vill ta nästa steg i din 3D-resa. Med vår långa erfarenhet av att leverera banbrytande teknik och tjänster till ledande företag över hela världen är vi väl positionerade för att samarbeta med dig.

RoundedSphere300

Produkter och lösningar: Vi vet att det inte finns någon 3D-utskriftslösning i en storlek som passar alla. Det är därför vi har inlett ett samarbete med 3D Systems för att erbjuda dig den bredaste teknikportföljen i branschen. Från att erbjuda mångsidig programvara för beredning av data för 3D-utskrift till att stödja dina konstruktions- och arbetsflödeskrav.


Människor: På Canon har vi gjort stora investeringar i 3D-utskrifter och vi har ett stort europeiskt team redo att hjälpa dig på din 3D-resa. Med särskilda lokala team, däribland 3D-applikationsspecialister, Account Managers och dedikerade servicetekniker.

Service och support: Vi förstår betydelsen av maskinernas drifttid när du måste klara deadlines och driva effektiva processer. Canon säkerställer att enheten levererar till dess fulla kapacitet med vårt europeiska 3D-serviceskydd, som ger dig tryggheten att det i händelse av problem finns en kunnig tekniker till hands. Medan vårt pan-europeiska leverantörsnätverk garanterar att du har det material du behöver för att hantera toppar i efterfrågan och leverera dina projekt. 


Konsulttjänster: Vi kommer att utvärdera dina nuvarande 3D-utskriftsbehov och arbeta tillsammans med dig för att definiera den bästa möjliga lösningen kopplad till dina aktuella behov och framtida mål. Samarbetar med dig för att erbjuda långsiktigt stöd och utbildning.


Ekonomi: Att utveckla en 3D-utskriftsfunktion kan vara ett stort ekonomiskt åtagande. Canon gör det enkelt genom att tillhandahålla ett brett utbud av finansieringsalternativ för just dina behov. Med våra leasingplaner kan du framtidssäkra din investering i ett snabbt föränderligt tekniklandskap.

PointedSphere300

Canon är en teknikpartner du kan lita på tillhandahåller marknadsledande 3D-lösningar, som stöds av förstklassig service och kunskap med en strävan efter att utveckla framtidens 3D-utskrifter.

Bygger framtiden för 3D-utskrift med Nottingham UniversityNottingham Universitys avdelning för arkitektur- och byggnadshistoria är ett av Storbritanniens ledande center för undervisning i arkitektur, stadsplanering och hållbar energiteknik. Den här videon visar hur 3D-utskrifter påverkat avdelningen och studenterna genom att ge dem möjligheten att skapa robusta och komplicerade modeller och slutligen ge dem liv. 

3D Systems auktoriserad återförsäljare

3D Systems auktoriserad återförsäljare