Canons Fotoskola

Vill du bli en bättre fotograf? Våra inspirerande och kunniga kursledare hjälper dig att få ut mer av din digitala systemkamera. Allt för att du, oavsett vilken nivå du befinner dig på, ska få möjligheten att närma dig proffsen med stora steg. Lär dig allt för att ta fantastiska bilder!

 

 

Grundkurs

Våra erfarna och inspirerande kursledare går igenom grunderna för att fotografera med digitala systemkameror.

Grundkursen riktar sig till dig som är nybörjare och vill komma igång med din digitala systemkamera. 

Grundkurs 595 kr inkl. moms . Priset gäller per person och kurstillfälle.

Läs mer >

 

 

Påbyggnadskurs

Kan du grunderna men vill lära dig mer om motiv och bildkomposition? Då är detta en kurs för dig, här visar vi dig regler för vinklar, hur du skapar harmoni i bilden och hur du kan jobba med det gyllene snittet.

Påbyggnadskursen riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper inom fotografering och behärskar bländare, slutartid och ISO-tal samt till dig som har gått Canons grundkurs.


Påbyggnadskurs 895 kr inkl. moms. Priset gäller per person och kurstillfälle. 

Läs mer >

 

 

Bra blandning av teori och praktik!
"Mycket bra med blandad teori och praktik och vara utomhus hela tiden. Likaså att få gå runt i naturen och hitta olika platser för olika ändamål. Kursledare byggde upp kursen genom att starta relativt enkelt för att sedan öka på gradvis med knep och råd vid varje fototillfälle. Mycket pedagogiskt och stort engagemang från kursledaren."
Pia – deltagare, Workshop Porträtt

Stort tack för en mycket intressant och välplanerad kurs!
"Läraren var mycket kunnig och kunde på pedagogiskt och inspirerande sätt informera om ljussättning, bildkomposition och hur man kan fånga känslor. Jag insåg att det fanns mycket mer jag kunde få ut av min EOS 7D. Kursmaterialet var både proffsigt och informativt."
Ulla –deltagare, PåbyggnadskursBoka din fotokurs här!

Varje kurstillfälle är 3 timmar, det innebär att du kommer ha möjlighet att kunna få konkreta tips och ställa frågor direkt till kursledaren under hela kursen. Efter avslutad kurs får du med dig kursmaterialet hem, så att du kan fortsätta att utvecklas tillsammans med din systemkamera.

Nu finns kurstillfällen i Stockholm, Göteborg och Malmö.Du får en automatisk bekräftelse på din bokning via e-mail så snart bokningen är gjord. Har du frågor kring bokningen är du välkommen att kontakta oss på fotoskolan@canon.se


Bilderna på sidan är tagna av våra fantastiska kursledare. Alla bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte användas utan tillstånd.

spacer
            image
Start
Grundkurs
Påbyggnadskurs
Kursledare
Presentkort
Boka
Villkor