no consumer

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Telezoomen EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM är den professionella fotografens arbetshäst. Objektivet använder fluorit för att förbättra bildkvaliteten samt har en slitstark och hållbar design och en bildstabilisator i 4 steg

Fördelar

  • Telezoom i L-serien med höga prestanda
  • Bländarvärde på f/2,8 för prestanda i svagt ljus
  • Bildstabilisator i 4 steg
  • Fluorit- och UD-linser
  • Förbättrad hållbarhet
  • Minsta närgräns på 1,2 m
  • Vatten- och dammtålig
  • 8-bladig bländare
  • USM AF-motor av ringtyp

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Kvalitet i L-serien


EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM, många professionella fotografers favoritobjektiv, motsvarar Canons högsta standard vad gäller L-seriens optik, byggkvalitet, tillförlitlighet och drift. En förbättrad robust konstruktion med damm- och fukttäta fogar som skyddar vid de svåraste väderförhållanden.

Stor bländaröppning


Med en bländare på f/2,8 blir det möjligt att fotografera i svagt ljus. Den stora bländaröppningen kan också användas för att få ett kort skärpedjup, så att motivet syns tydligt mot bakgrunden.

Bildstabilisator


Canons bildstabilisator i 4 steg gör objektivet perfekt för fotografering i svagt ljus när det inte går att använda stativ. Bildstabilisatorsystemet möjliggör upp till 4 stegs längre slutartider än normalt utan att bilden blir suddig.

Fluorit- och UD-linser (Ultra Low Dispersion) ger högsta bildkvalitet


Genom att objektivet innehåller en lins gjord av Canons unika högeffektiva fluorit minimeras kromatisk aberration. Utöver fluorit används även 5 UD-linser för att säkerställa utmärkt bildkvalitet, hög kontrast och naturlig färgåtergivning i hela zoomintervallet.

Vacker oskärpa i bakgrunden med 8-bladig cirkelformad bländare


Tack vare en cirkelformad 8-bladig bländare blir en vacker bokeh (suddig bakgrund) möjlig, när motiv fotograferas med stor bländare.

Snabb och tyst autofokus


En USM-motor (Ultrasonic Motor) av ringtyp och en ny AF-algoritm gör den snabba autofokusen nästintill ljudlös. Skärpan kan alltid justeras manuellt, utan att du behöver växla från AF. Objektivets minsta närgräns har minskats till 1,2 m, vilket gör att fotografen kan komma närmare motivet.

Tillbehör


Objektivet levereras som standard med motljusskyddet ET-87 som motverkar reflexer som påverkar bilderna, liksom ett löstagbart stativfäste och mjuk väska LZ1326 som skyddar kameran vid transport.

Utmärkelser

Teknisk specifikation

Ta reda på mer om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

Hitta just ditt objektiv

irista

Lagra dina bilder säkert och utan sänkt kvalitet. Anmäl dig nu för 15 GB kostnadsfritt utrymme.

irista