PIXMA-bläckstråleskrivare

PIXMA bläckstråleskrivare ger dig imponerande utskriftskvalitet, användarvänlig programvara, bättre anslutningsmöjligheter och en snygg design. I serien ingår modeller både för hemmabruk och mindre företag. PIXMA har allt från enkla skrivare till produktiva allt-i-ett-skrivare som ger dig förstklassiga utskrifter av dokument och foton – snabbt. PIXMA fotoskrivare gör rättvisa åt fantastiska fotografier.

Fotoskrivare för hemmet

Skrivare för hemmakontoret

Professionella fotoskrivare

De eleganta och kompakta foto- och allt-i-ett-skrivarna från PIXMA kan även kopiera och skanna. De ryms lätt i ett hem, är användarvänliga och levererar enastående kvalitet, varje gång.

Hemmakontors- och allt-i-ett-skrivarna från PIXMA med funktioner för kopiering, skanning, fax och ADF erbjuder praktiska lösningar för maximal produktivitet och enastående anslutningsmöjligheter för smidig delning inom företaget.

Ta kreativ kontroll över dina bilder med professionella PIXMA-fotoskrivare. Dessa A3-bläckstråleskrivare med 8-, 10- eller 12-bläcksystem gör alltid dina bilder rättvisa.

Trådlös utskrift

Med Wi-Fi kan du dela din PIXMA-bläckstråleskrivare trådlöst och skriva ut var du än är i hemmet. Tack vare Canons kostnadsfria app eller stöd för AirPrint kan du skriva ut från smartphones och surfplattor.

Molnutskrifter

PIXMA:s molnutskriftsförberedda skrivare ger dig möjligheten att skriva ut från molntjänster på nätet direkt från skrivarskärmen. Du kan även skriva ut via internetanslutna mobila enheter.

Programvara

Programvaran till PIXMA gör det enklare att skriva ut foton. Den hjälper dig att skapa album, skanna med allt-i-ett-skrivare och den ger dig tillgång till exklusiva internettjänster.

Kvalitet och hastighet

Bläckstråleskrivarna i PIXMA serien har ett unikt skrivhuvud och avancerad bläckteknologi. De ger dig enastående fotoutskrifter av hög kvalitet och skriver ut dokument i hög hastighet.

Effektiv

Bläckstråleskrivarna i PIXMA serien har utformats för att vara så effektiva som möjligt. De är utrustade med funktioner och programvara som minimerar både pappers- och strömförbrukningen.

På jakt efter bläck eller papper?

Hitta rätt bläckpatroner eller kassett och papper till din PIXMA-skrivare med vårt sökverktyg för förbrukningsartiklar.

PIXMA Support & hämtningar av programvara

Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning till din PIXMA-bläckstrålefotoskrivare.

Arkiverade PIXMA-skrivare

Hitta specifikationer och information om kompatibla förbrukningsartiklar till tidigare professionella PIXMA-fotoskrivare i produktarkivet.

Behöver du hjälp med att hitta en skrivare?

Hitta den bästa skrivaren för ditt hem eller kontor med vår skrivarväljare. Jämför våra bordsskrivare: allt-i-ett-, laser- och bläckstrålefotoskrivare.