yes consumer

Företags- och utbildningsprojektorer

Ta vara på kraftfulla konkurrensfördelar med en serie kompakta kontorsprojektorer som är enkla att använda och ger högkvalitativ bildhantering. De passar perfekt på kontor, styrelserum, mötesrum och moderna konferensanläggningar. En stor fördel är att de kan användas som smarta projektorer i klassrum, aulor eller hörsalar. Välj en portabel eller fast installerad modell – alla ger enastående, jämna bilder.

Enkel installation

Med en stor mängd flexibla funktionslägen och enkla justeringar kan de här projektorerna installeras nästan var som helst med modellerna med kort eller ultrakort projiceringsavstånd, som är optimala där utrymmet är begränsat. DVI- och HDMI-portar ger flexibel HD-anslutning medan PJLink- och NMPJ-funktionerna möjliggör projicering och fjärrstyrning via ett LAN-nätverk.

Easy Installation
High quality images

Högkvalitativa bilder

Canons avancerade optiska system är utformade för att optimera projektorns visning av bilder med hög kvalitet samtidigt som det har en kompakt design. Projektorerna har antingen DLP-teknik eller avancerad LCOS-panelteknik för att leverera skarpa och exakta bilder med verklighetstrogen färg och kontrastförhållanden som ger utmärkt svärta och fantastiska detaljer.

Sinnesro med Canons 3-åriga standardgaranti

Canons projektorer omfattas av Canon European Warranty System (EWS), som innebär att alla produktfel som kan uppstå åtgärdas utan kostnad under en begränsad tid efter köpet (särskilda villkor gäller). EWS innehåller två olika tjänster beroende på var kunden befinner sig och var produkten köpts.

Peace of Mind