yes consumer

Kompakta och bärbara projektorer

Du kan känna dig säker på att projiceringen blir överlägsen var du än är, i såväl styrelserum som ljusa mötesrum, med Canons kompakta och bärbara projektorer, som finns som både ultrabärbara USB- och HD-modeller. De är enkla att hantera, pålitliga och har den senaste DLP-tekniken, så att du kan återge dina presentationer på ett verklighetstroget sätt varje gång.

Lätt att transportera

Ta med dig dina professionella presentationer, vart du än ska. Våra kompakta och bärbara projektorer erbjuder stora valmöjligheter för företag och utbildningsinstanser där det finns ett behov av att kunna projicera i olika lokaler på campus eller i en kontorslokal.  De är också perfekta för affärsresenärer.

Convenient to transport
Versatile connectivity

Flexibla anslutningsmöjligheter

Projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med HDMI™- eller VGA-ingångar. Projektorerna kan övervakas och fjärrstyras via RJ-45-porten. De har också stöd för Crestron Connected™-standarden för enkel nätverksanslutning

Enkel installation och energisparfunktioner

Projektorerna är lätta att installera och har en generös lutningskompensation, plus att de har färgkorrigering som låter dig projicera på färgade ytor, med mycket bra resultat, när det inte finns någon duk.  De flesta modeller har en funktion för direkt avstängning (förutom LV-300UST och LV-300USTi), så att du kan koppla bort och flytta projektorn omedelbart, medan ett energisparläge sänker kostnaderna och minskar fläktljudet för att skapa en lugn, störningsfri miljö.

Easy set up
Installation projectors

Installationsprojektorer

Unik, kompakt takmontering, fast installation och projektorer för stora lokaler för presentation av affärsbilder och professionell bildbehandling – i allt från kyrkor till museer. De ger enastående visuella resultat med fotolik precision, sömlös rasterfri video och mjuka färgövergångar. Ett urval av motoriserade, utbytbara vidvinkelobjektiv ger enastående kontrast och ljusstyrka i varje situation.

Vidvinkelprojektorer med kort/ultra kort projiceringsavstånd

Dessa vidvinkelsprojektorer är perfekta för interaktiva tillämpningar i klassrum samt presentationer i mindre mötesrum, kontor och lokaler med öppen planlösning. Få ännu bättre bildkvalitet från ungefär en tredjedel av projiceringsavståndet för vanliga projektorer med vårt korta och ultrakorta projiceringsavstånd, som inkluderar HD 1080p-projektorer med kort projiceringsavstånd.

Short throw