no consumer

Full HD-projektorer

Byt upp dig till en HD-projektor och få skarpa bilder av förstklassig kvalitet med enastående kontrast och ljusstyrka. Oöverträffad flexibilitet när det gäller placering och enkel användning. HDMI-anslutning för förbättrad projiceringsupplevelse av video, multimedia, PowerPoint eller data, med ljusstarka, skarpa och verklighetstrogna HD-bilder. I serien ingår projektorer med Full HD 1080p.

HD/HD ready med HDMI-anslutning

Våra HD-projektorer ger enastående kvalitet tack vare den fasta WUXGA-upplösningen (1 900 x 1 200). De har både DVI- och HDMI™-ingångar vilket gör dem idealiska för videoprojicering i presentationer och installationer samt i miljöer som kräver jämna, men ändå detaljerade bilder.

HDMI connectivity
LCOS panels

LCOS-paneler med AISYS-teknik

Canons HD-projektorer använder LCOS-paneler (Liquid Crystal On Silicon) i kombination med vår unika AISYS-teknik som ger enastående jämna, men ändå detaljerade, bilder från både dator och video-baserade källor. Till och med i mycket ljusa miljöer är färgerna verklighetstrogna och fria från oönskade raster- och regnbågseffekter, som ofta uppstår med andra paneltekniker.

Flexibilitet och kontroll

Enkel flexibilitet och kontroll över bildpresentationen. Med avancerade funktioner som kantjustering kan du sätta ihop bilder från flera projektorer och skapa imponerande installationer med flera filmdukar. Lutningskompensation med fyra punkter hjälper dig att få skarpa och exakta bilder även vid vinklad projicering, samtidigt som den horisontella och vertikala registreringsanpassningen hjälper dig att få perfekt inpassning med RGB-paneler ned till en enda pixel.

Flexibility and control