no consumer

Installationsprojektorer

Unika, kompakta takmonterade projektorer för fast installation, stora lokaler, affärspresentationer och professionell bildbehandling – i allt från kyrkor till museer. De levererar enastående visuella intryck med verklighetstrogen precision, rasterfri video och mjuka färgövergångar. Modeller med utbytbara objektiv erbjuder ett urval motordrivna objektiv med enastående kontrast och ljusstyrka för flexibel installation.

Enkel installation och enkelt underhåll

För att underlätta användningen kan de motordrivna funktionerna för zoomning, fokusering och objektivförskjutning ändras med fjärrkontrollen ned till en noggrannhet på en halv pixel – perfekt för installationer med enstaka eller flera projektorer, som stapling, blandade system och kåpor. Underhåll har aldrig varit så snabbt och enkelt. Den högeffektiva lampan är lätt att nå från baksidan av projektorn, medan luftfiltret enkelt skjuts ut, vilket håller servicekostnader och driftavbrotten till ett minimum.

Easy installation
Interchangeable lenses

Utbytbara objektiv

En serie med fem utbytbara objektiv med mycket hög kvalitet finns. Canons unika objektivteknik, som är utformad för enastående noggrannhet, ger exakt geometri och skarpt fokus med låg distorsion och minimal kromatisk aberration. Resultatet är ljusstarka, vackra och levande bilder som bibehåller ett konsekvent utseende, oavsett vilket objektiv som används.  Varje objektiv kan enkelt bytas ut efter behov, på plats, så att du kan bibehålla bildkvaliteten även i stora utrymmen.

Mångsidig bildhantering med hög kvalitet

Projektorerna har det senaste optiska AISYS-systemet för enastående jämna bilder. Ett stort urval ingångar är tillgängliga, bland annat både HDMI och DVI, vilket möjliggör bild-bredvid-bild-projicering från olika källor samt Network Multi-Projection.  Kantjustering gör det möjligt att sätta ihop bilder från flera projektorer, medan lutningskompensation med fyra punkter hjälper dig att få skarpa och exakta bilder även vid vinklad projicering. Med horisontell och vertikal registreringsanpassning kan du uppnå perfekt inpassning med RGB-paneler.

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Projektorer med kort/ultrakort projiceringsavstånd

Dessa vidvinkelsprojektorer är perfekta för interaktiva tillämpningar i klassrum samt för presentationer i mindre mötesrum, kontor och lokaler med öppen planlösning. Få ännu bättre bildkvalitet från ungefär en tredjedel av projiceringsavståndet för vanliga projektorer med våra projektorer med korta och ultrakorta projiceringsavstånd, till exempel våra HD 1080p-projektorer med kort projiceringsavstånd.

Kompakta och bärbara projektorer

Du kan känna dig säker på att projiceringen blir överlägsen var du än är, i såväl styrelserum som ljusa mötesrum, med Canons kompakta och bärbara projektorer, som finns som både ultrabärbara USB- och HD-modeller. De är enkla att hantera, pålitliga och har den senaste DLP-tekniken, så att du kan återge dina presentationer på ett verklighetstroget sätt varje gång.

Compact and portable projectors