Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Projektorer med kort eller extremt kort projektionsavstånd

Kristallklara bilder även i de minsta miljöerna.

XEED WUX450ST

Denna mångsidiga installationsprojektör med kort projektionsavstånd ger 4 500 lumen och 75 % vertikal objektivförskjutning.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Kompakt storlek och flexibla anslutningsmöjligheter.

XEED WUX450ST Angle

Kompakt design

Varje projektor med kort projektionsavstånd har en kompakt design som ger en större, kristallklar bild utan ljusförlust från kortare avstånd. Med en generös objektivförskjutningsfunktion (XEED-serien) och ett projiceringsförhållande från 0,49–0,61 har den här vidvinkelserien en projektor för alla tillämpningar där utrymmet är av största vikt. Idealisk för simulering, visualisering och visning, antingen i framprojicering eller i bakprojicering.

LV-WX300USTi

Flera installationsalternativ

Projektorer med kort eller ultrakort projektionsavstånd kan användas fristående eller installeras enkelt i taket eller på väggen.

Multi Installation

Flexibel användbarhet

Det korta projektionsavståndet gör att projektorn kan placeras nära skärmen och du slipper problemet med att presentatören orsakar en skugga på bilden. HDMI- och DVI-ingångar plus uppdateringar av den inbyggda programvaran via USB-anslutningen möjliggör projicering av stillbilder och video från en mängd olika källor. Stöd för Crestron RoomView och NMPJ-funktioner gör det enkelt att fjärrstyra och projicera via ett LAN-nätverk.

XEED WUX450ST ceiling

Hittar du inte vad du letar efter?