yes consumer

Vidvinkelprojektorer med kort/ultrakort projiceringsavstånd

Dessa vidvinkelsprojektorer är perfekta för interaktiva tillämpningar i klassrum samt presentationer i mindre mötesrum, kontor och lokaler med öppen planlösning. Få ännu bättre bildkvalitet från ungefär en tredjedel av projiceringsavståndet för vanliga projektorer med vårt korta och ultrakorta projiceringsavstånd, som inkluderar HD 1080p-projektorer med kort projiceringsavstånd

Kompakt design

Projektorerna med kort projiceringsavstånd har en kompakt design som ger en större, kristallklar bild utan ljusförlust, till och med från kortare avstånd. Med en generös objektivförskjutningsfunktion och ett projiceringsförhållande från 0,49–0,61 har den här vidvinkelserien en projektor för alla tillämpningar där utrymmet är av största vikt. Idealisk för simulering, visualisering och visning, antingen i fram- eller bakprojicering.

Compact Design
Easy installation

Enkel installation och enkelt underhåll

Projektorerna kan användas fristående eller installeras enkelt i tak eller vägg. Lampor och filter kan snabbt och enkelt bytas ut utan att projektorn behöver flyttas – vilket håller driftstoppen till ett minimum. Med hjälp av vår XEED-serie med kort projiceringsavstånd är det enkelt att använda flera projektorer, antingen som staplas eller som riktas uppåt eller nedåt.

Flexibel användning

Det korta projiceringsavståndet gör att projektorn kan placeras nära skärmen och du slipper problemet med att presentatören orsakar en skugga på bilden.  HDMI- och DVI-digitalingångar plus uppdateringar av den inbyggda programvaran via USB-anslutningen möjliggör projicering av stillbilder och video från en mängd olika källor. Stöd för Crestron RoomView och NMPJ-funktioner gör det enkelt att fjärrstyra och projicera via ett LAN-nätverk.

Flexibility of use
Ceiling mounted

Takmontering, fast installation och projektorer för stora lokaler

Unikt kompakta projektorer för företag och professionell bildhantering, för allt från kyrkor till museer, ger imponerande visuella resultat med fotolik precision, kontinuerlig och rasterfri video och mjuka färgövergångar. Ett urval av motoriserade, utbytbara vidvinkelobjektiv ger enastående kontrast och ljusstyrka i varje situation.

Kompakta och bärbara projektorer

Du kan känna dig säker på att projiceringen blir överlägsen var du än är, i såväl styrelserum som ljusa mötesrum, med Canons kompakta och bärbara projektorer, som finns som både ultrabärbara USB- och HD-modeller. De är enkla att hantera, pålitliga och har den senaste DLP-tekniken, så att du kan återge dina presentationer på ett verklighetstroget sätt varje gång.

Compact and portable projectors