no consumer

Visualiserings-, simulerings- och fotoprojektorer

Canon erbjuder ett urval projektorer som ger enastående bilder för ett brett urval visualiserings- och simuleringstillämpningar samt kreativa tillämpningar. WUXGA-upplösning säkerställer absolut skärpa och exakthet för miljöer för 3D-modeller och prototyper, arkitektur, mappning och CAD. Samtidigt kan professionella fotografer och andra kreativa företag, som modehus eller reklambyråer, dra nytta av projicering med verklighetstrogen ljusstyrka, levande färger och enastående kontrast.

Enastående bildkvalitet – perfekt för foto och film

Projicera högupplösta foton och filmer som återger verklighetstrogen skärpa, levande färger och enastående kontrast från de ursprungliga fotografierna. Bilderna är skarpa, exakta och har jämna övergångar utan rastereffekt, och med ett brett urval av förinställda bildlägen kan fantastiska resultat uppnås i nästan alla ljusförhållanden eller miljöer.

Stunning image quality
Versatile connectivity

Flexibla anslutningsmöjligheter

Ett stort utbud med ingångar, inklusive HDMI™-, DVI-, VGA- och USB-portar ger enkel bild-bredvid-bild-projicering av stillbilder och rörliga bilder från ett brett utbud av standard och HD-källor. Stöd för Crestron RoomView och NMPJ-funktioner gör det enkelt att fjärrstyra och projicera via ett LAN-nätverk.

Enkel installation

Med ett brett urval flexibla funktionslägen och enkla justeringar kan de här projektorerna installeras nästan var som helst. Projektorer kan användas antingen fristående eller i en fast installation med enkel vägg- eller takmontering och är perfekt för installationer med en eller flera projektorer, t.ex. staplade eller blandade system.

Ease of installation