Partners och allianser

Canon är en ledande aktör inom utskrifts- och dokumentlösningar för arbetsplatser över hela Europa. Våra innovativa produkter ligger i framkant när det gäller optik- och bildteknik och förstärkas av kunskaperna hos våra lika respekterade strategiska partners som exempelvis Hewlett Packard och Microsoft.

Vi ser våra kunder som samarbetspartners: vårt engagemang sträcker sig långt bortom att bara göra en försäljning eller installera en enhet. Vi arbetar nära våra kunder både inom kontors- och professionella utskriftssegmentet för att kunna bedöma exakt vad deras krav är och tillhandahålla en lösning som är skräddarsydd utifrån deras behov. Vi erbjuder kvalitetsprodukter, tillhandahåller konsulttjänster, intelligent programvara, utbildning och support – faktum är att vi har en hel svit av tjänster som verkligen kan öka produktiviteten, effektiviteten och minska kostnaderna för åra kunder.
Våra professionella utskriftskunder drar nytta av våra relationer med organisationer som NexPress och Gretag Macbeth, som möjliggör för oss att tillhandahålla en produktportfölj som omfattar hela utskriftsprocessen. Vår förbättrade färghantering, produktionsflödes- och variabla datautskriftslösningar har hjälpt många av våra kunder att utmärka sig på en allt mer konkurrensutsatt marknad.

spacer
					image
Partnerprogram