Reklamsäsongen 2012 – Canon fortsätter samla reklambranschens viktigaste händelser

Förra året lanserade Canon Reklamsäsongen 2011, där man samlat alla tävlingar inom reklambranschen för hela året i en kalender och en app. Nu lanseras en ny, uppdaterad version.

Kalendern, som innehåller information om tävlingar, events och utmärkelser blev snabbt mycket populär inom branschen, och nu när ett nytt år närmar sig är det dags att lansera en ny uppdaterad version av Reklamsäsongen.

Kalendern ”Reklamsäsongen 2012” kommer att skickas ut till reklambyråer i form av en affisch, som även kommer att kunna beställas kostnadsfritt från Canon. Den finns även som en app, som uppdaterats med bättre sökfunktionalitet. Syftet med kalendern är att hjälpa byråerna att hålla koll på årets alla reklamtävlingar och inlämningsdatum på ett enkelt sätt.

– Reklambranschen är fortsatt viktig för oss, och eftersom kalendern blev så populär vill vi naturligtvis fortsätta med denna. Vår förhoppning är att byråerna kan ha nytta och glädje av den, samtidigt som den ska engagera. Alla kan vara med och påverka innehållet och vi kommer att uppdatera den löpande under året, säger Annika Ferlin, marknadschef på Canon Svenska.

Reklamsäsongen har tagits fram av Canons reklambyrå Digitas i Stockholm.

För pressmaterial och högupplösta bilder besök vårt pressrum: http://www.canon.se/About_Us/Press_Centre/index.asp

spacer
					image
RSS - Nyheter direkt till dig
Nya konsumentprodukter från Canon
Nya produkter och lösningar för företag från Canon
Corporate nyheter från Canon