Canon presenterar två nya multimediaprojektorer med ultrakort projektionsavstånd

Canon, marknadsledare inom digital bild, lanserar två nya, portabla projektorer i LV serien – LV WX300UST och LV-WX300USTi. Dessa modeller har tagits fram för att möta en växande efterfrågan på portabla projektorer med ultrakort projektionsavstånd, bland så väl företag som inom utbildningssektorn.

LV-WX300UST

LV-WX300USTi är den mer avancerade, interaktiva modellen med inbyggd kamera och upp till fyra infraröda pennor kan användas samtidigt med enheten. Genom att peka kan man dessutom via kameran interagera med och styra den projicerade informationen och medföljande ritprogramvara gör interaktionen riktigt kreativ. Modellen LV-WX300UST har också det ultrakorta projektionsavståndet men inte de interaktiva funktionerna.

Båda modellerna passar perfekt för mindre rum med begränsat utrymme – de projicerar en 80-100 tums kristallklar bild på bara 28 cm avstånd från skärmen/duken. Som vägg- eller takupphängda minskar risken att presentatören bländas eller avger skuggor på skärmen/duken.

Trots att projektorerna bara väger 5 kg har de många olika avancerade funktioner och ger enastående bildkvalitet. Båda projektorerna har WXGA-upplösning (1280 x 800 pixlar), två HDMI-portar för anslutning till andra enheter och med 3 000 lumen producerar de extremt ljusstarka och klara bilder. De är dessutom imponerande effektiva – lampan räcker upp till 8 000 timmar i Eco-läge.

Colin Boyle, European Product Marketing Specialist på Canon Europe, kommenterar: ”Många kunder, speciellt inom utbildningssektorn, vill ha riktigt interaktiva upplevelser som förstärker inlärningen och det sätt på vilket man kommunicerar informationen. Med LV-WX300UST och LV-WX300USTi bemöter vi det här behovet – med den höga kvalitet man alltid förväntar sig av Canon.”

Säljstart för LV-WX300UST sker i mars 2015 och för LV-WX300SUTi i maj 2015.

spacer
					image
Ytterligare information
LV-WX300UST bilder
Pressmeddelanden
Nyheter om Canon
Nyheter om produkter och lösningar för företag
Nyheter om konsumentprodukter
Nyheter från Canon Inc
Information
Pressarkiv
Bildbank
RSS - Nyheter direkt till dig
Nya konsumentprodukter från Canon
Nya produkter och lösningar för företag från Canon
Corporate nyheter från Canon