Canon utökar skrivarportföljen för mindre arbetsgrupper och kontor med tre nya multifunktionsenheter för färgproduktioni A4-format

Canon utökar sin skrivarportfölj med tre kompakta och multifunktionella A4 färgenheter – imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF och imageRUNNER C1335iF.

imageRUNNER C1225iF
imageRUNNER C1325iF
imageRUNNER C1335iF

Canon imageRUNNER C1225iF and C1335iF
(med och utan stativ)

Erik Strandskog, produktchef för Office Print på Canon Svenska AB, kommenterar: ”Vi är stolta över de här nya enheterna som har så många funktioner, och som vänder sig till mindre kontor och arbetsgrupper. De levererar den perfekta kombinationen av nästa generations teknik och prestanda, liksom Canons välkända tillförlitlighet och kvalitet. Med de här tillskotten kan Canon nu erbjuda en av marknadens mest omfattande skrivarportföljer och uppfylla kontorets alla krav.”

Valuta för pengarna    
De nya enheterna innehåller många funktioner med mervärde för affärsverksamheten. Förutom att snabbt skriva ut i färg, kopiera, scanna, faxa och sända kan man nu både peka och dra på den 8,9 cm stora färgskärmen. Som standard stöds också Genuine Adobe® PostScript 3TM.

Samma skrivarmekanism som i den framgångsrika serien imageRUNNER ADVANCE C250/350 sitter också i de nya modellerna. Resultatet blir mycket kostnadseffektiva utskrifter. För att minska pappersspill och uppnå mer effektiva utskrifter använder Canon nu för första gången separat teknik för toner och trumma i imageRUNNER-färgenheterna. 

Serien imageRUNNER C1300 inriktar sig på arbetsintensiva mindre arbetsgrupper och kontor med utskriftsvolymer på 1 000 till 6 000 sidor per månad. Servicekontrakten med debitering per sida ger väsentligt lägre driftskostnader och totala investeringskostnader jämfört med tidigare serie (imageRUNNER C1028).    

Modellen imageRUNNER C1225iF är framtagen för mindre utskriftsvolymer på 1 000 sidor eller mindre per månad. Den är enkel att installera, ger direkt valuta för pengarna och som standard medföljer toner för upp till 12 månaders färgutskrift*. 

Imponerande dokumenthantering och resultat  
De nya enheterna är skräddarsydda för att leverera pålitliga och högkvalitativa färgutskrifter. Nytt och unikt för Canons senaste imageRUNNER-enheter är bildtekniken V2 Vivid and Vibrant, som producerar affärsdokument i färg med professionellt utseende och stor genomslagskraft. 

Med robust design och maximal kapacitet på upp till 50 000 sidor i månaden producerar de nya modellerna imponerande och högkvalitativa färgutskrifter. Hastigheten för imageRUNNER C1225iF och C1325iF C1325iF ligger på upp till 25 sidor per minut, och imageRUNNER C1335iF skriver ut med upp till 35 sidor per minut. 

Skrivarna är också de första i imageRUNNER-serien som har stöd för den mobila utskriftsstandarden Mopria™. Det finns många olika anslutningsmöjligheter för mobilt arbete, till exempel stöd för AirPrint™, utskrift och scanning från USB-minnen och Canons egna appar Mobile Printing och Mobile Scanning. Möjligheten att scanna direkt till många olika destinationer och i många olika filformat, inklusive sökbara och kompakta PDF-filer, gör scanningsarbetet bekvämt.  

Skydda konfidentiell information  
Risken för utskriftsrelaterat dataintrång hos organisationerna minskar genom att de nya enheterna även har inbyggd skyddad utskrift, iPSec, Avdelnings-ID och auktoriserad sändning som standard. För att ytterligare skydda scannade uppgifter finns alternativ för kryptering av PDF-dokument. För större maskinparker och företag erbjuder imageRUNNER C1300-serien inbyggd kompatibilitet med branschens ledande utskrifts- och hanteringslösning – uniFLOW – som tillhandahåller My Print Anywhere-skyddade utskrifter och stöd för kortläsare.  

Effektiv hantering och kontroll  
För första gången kan imageRUNNER-serien nu erbjuda de utökade hanteringsmöjligheter som finns i Canons plattform imageRUNNER ADVANCE, något som gör enheterna mycket lämpliga i maskinparker. imageRUNNER C1300-serien klarar fjärrstyrd konfiguration av buntar, uppdatering av firmware, fjärrservice för tonerhantering och beställning, liksom fjärrdiagnostik och mätaravläsning – en bra avlastning för kundernas Back Office-system. Serien är också kompatibel med programmet uniFLOW, så att hela maskinparken kan hanteras centralt och utskriftskostnader kan hämtas in, fördelas och kontrolleras.    

Ökat stöd för flera olika IT-branschstandarder säkerställer flexibel integrering med befintliga IT-miljöer. Och för att mindre kontor ska kunna hålla kontroll på kostnaderna finns funktionen Avdelnings-ID, som styr utskriftspolicyn när det gäller att begränsa användning av färg till vissa personer.   

Ledande miljömässiga prestanda  
Canons senaste multifunktionsskrivare är Energy Star-certifierade och har klassledande TEC-värden, med strömförbrukning på mindre än 1 W i viloläge. Återhämtning från viloläget går snabbt tack vare Canons fixeringsteknik on demand och ger den perfekta kombinationen av produktivitet och miljömässiga prestanda. 

Säljstart för  imageRUNNER C1225iF, C1325iF och C1335iF i Europa sker i mars 2015.

imageRUNNER C1325iF  och  C1335iF – viktiga egenskaper:

 • Effektiv färgutskrift i A4-format med upp till 25/35 sid/min (C1325iF/C1335iF)
 • Utskrift, kopiering, fax, scanning och sändfunktion som standard
 • 8,9 cm färgpekskärm
 • Kapacitet för upp till 2 300 ark och dubbelsidig utskrift och scanning 
 • Bildtekniken V2 Vivid and Vibrant
 • Maximal arbetskapacitet 40 000/50 000 sidor (C1325iF/C1335iF)
 • Stöd för mobil användning inklusive Mopria- och Apple® AirPrint ™-standarder
 • Fjärrstyrd och centraliserad enhetshantering 
 • Inbyggd kapacitet för att hantera uniFLOW-utmatning
 • PCL och Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard
 • Klassledande energieffektivitet


imageRUNNER C1225iF – viktiga egenskaper:

 • Effektiv färgutskrift i A4-format med upp till 25 sid/min 
 • Utskrift, kopiering, fax, scanning och sändfunktion som standard
 • 8,9 cm färgpekskärm 
 • Kapacitet för upp till 1200 ark och dubbelsidig utskrift och scanning 
 • Bildtekniken V² Vivid and Vibrant
 • Maximal arbetskapacitet 40 000 sidor 
 • Stöd för mobil användning inklusive Mopria- och Apple® AirPrint ™-standarder
 • Enkel installation direkt från start. 1 års garanti från tillverkaren
 • Helt påfylld toner medföljer som standard i förpackningen; räcker till färgutskrift upp till 12 månader*
 • PCL och Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard
 • Klassledande energieffektivitet* Faktiska resultat varierar och kan vara mer eller mindre än 12 månader beroende på individuell användning. 12 månaders färgutskrift baseras på en månatlig utskriftsvolym av 1 000 sidor, 30 % färgsidor och A4 med 5 % täckning (ISO/IEC 24712). Svart toner räcker som standard till 12 000 sidor. Gult, magenta och cyan räcker till 7 300 sidor.

spacer
					image
Ytterligare information
imageRUNNER C1225iF bilder
imageRUNNER C1325iF bilder
imageRUNNER C1335iF bilder
Pressmeddelanden
Nyheter om Canon
Nyheter om produkter och lösningar för företag
Nyheter om konsumentprodukter
Nyheter från Canon Inc
Information
Bildbank
RSS - Nyheter direkt till dig
Nya konsumentprodukter från Canon
Nya produkter och lösningar för företag från Canon
Corporate nyheter från Canon