Samarbete mellan Canon och ledande specialist på ekonomiska processer leder till automatiserad faktureringslösning för europeiska kunder

Canon, marknadsledare inom digital bild, och företaget Palette, specialister inom effektivisering av ekonomiska processer från beställning till betalning, inleder samarbete för att ta fram en kraftfull, högeffektiv och digital helhetsprocess som erbjuder en helautomatiserad lösning för företag runt om i Europa.

I samarbetet integreras PaletteArena, företagets helhetslösning för elektronisk hantering, med Canons teknik för dokument- och bildbearbetning. Resultatet blir en komplett lösning – från beställning till betalning – via en enda, helt mobil plattform där all anskaffning och ekonomi hanteras. Plattformen ger kontroll över hela processen, sänkta kostnader och snabb avkastning på investeringen.

”Att arbeta med Palette är ett logiskt steg för Canon som organisation och utökar de lösningar och tjänster vi erbjuder våra kunder. Här ges kontroll, säkerhet, insyn och överensstämmelse i faktureringsprocessens alla steg. Nu kan vi erbjuda helt integrerade lösningar från beställning till betalning, som snabbt levererar reella effektivitetsvinster och avkastning på investeringen. Och inte bara genom att ersätta pappersbaserade rutiner, utan också genom att förändra arbetssättet på ekonomiavdelningar och strömlinjeforma redovisnings- och inköpsprocesserna”, säger Linn Kryss, marknadschef på Canon Svenska AB.

Canon uppmärksammar marknadens växande behov av programvarutjänster och kommer också att marknadsföra och sälja molnlösningen PaletteOnline till europeiska kunder som vill effektivisera sina processer, men som vill ha flexibla månadsavtal istället för förskottsbetalda system. Med PaletteOnline får alla företag, oavsett storlek, snabbast möjliga väg till enklare och mer flexibel fakturahantering.

Inom automatiska faktureringssystem och marknaden för ekonomiska processer har företaget Palette under många år varit ledande i Skandinavien. Med den fortlöpande expansionen i Europa och USA kommer Palettes samarbete med Canon att ge ett ännu starkare lösningserbjudande till mindre och medelstora företag och bolag.

Lars Petters, vd för Palette, säger så här: ”Korrekta och effektiva möjligheter för dokumentbildbearbetning är väsentligt för att hjälpa företag när deras P2P-processer ska automatiseras. Genom samarbete med Canon säkerställer vi optimal effektivitet redan från processens början och kan leverera en äkta helhetslösning till kunderna.”

Den 2 februari lanserar Palette den senaste versionen av programsviten PaletteArena, som hjälper kunderna att koppla ihop inköp, fakturor och avtal – från beställning till betalning. Programsviten ger användarna betydande och mätbara kostnadsbesparingar och effektivitetsvinster vid bearbetning av leverantörsfakturor och inköpsbeställningar. Sviten innehåller produkterna PaletteInvoice, PaletteMobile, PaletteMail, PaletteBuyer, PaletteContract, PaletteExpense, PaletteSpendManagement och PaletteSupplier och ger en webbaserad helhetslösning som förbättrar fakturahanteringen från mottagning till betalning. Den kan enkelt integreras med redovisnings-, informations- och affärssystem för att automatisera och strömlinjeforma leverantörsreskontran i hela organisationen.

spacer
					image
Pressmeddelanden
Nyheter om Canon
Nyheter om produkter och lösningar för företag
Nyheter om konsumentprodukter
Nyheter från Canon Inc
Information
Pressarkiv
Bildbank
RSS - Nyheter direkt till dig
Nya konsumentprodukter från Canon
Nya produkter och lösningar för företag från Canon
Corporate nyheter från Canon