Canon lanserar två nya storformatsskrivare

Stockholm, 9 november 2010 – Canon lanserar två nya storformatsmodeller till imagePROGRAF-serien inom CAD/GIS-segmentet. Modellerna inkluderar bland annat Canons mjukvara för kostnadskontroll , funktion för  ekonomiska utskrifter, dubbelt så stor hårddisk och förbättrat stöd för HP-GL/2.

Canon lanserar idag två nya 44” femfärgsskrivare till sin storformatsserie för CAD och GIS: imagePROGRAF iPF815 och iPF825. De nya skrivarna har utformats speciellt för arkitekter, ingenjörer och för yrkesgrupper inom tillverkning, konstruktionsindustri, CAD och GIS. De båda modellerna erbjuder högkvalitativa utskrifter, hög hastighet, precision och flexibilitet.

– Vi utvecklar nu vår prisbelönta CAD och GIS-serie med två nya kraftfulla 44-tumsmodeller, säger Ann Lerjeborn, produktchef för storformatskrivare Canon Svenska. De nya produkterna har utrustats med mycket hög kapacitet och hjälper användare att bli mer produktiva utan att tumma på kvalitet och användarvänlighet.
Skrivarna ersätter iPF810 och iPF820 och precis som sina föregångare levererar de utomordentlig kvalitet och levande färger även vid höga utskriftshastigheter. Nyheter för dessa modeller är bland annat en programvara för kostnadskontroll, en dubbelt så stor hårddisk, mer plats för filhantering och utökad HP-GL/2-support. De nya modellerna har också ett avsevärt större minne, 32GB i jämförelse med tidigare 3GB.

Mjukvaran för kostnadskontroll är ett kraftfullt verktyg som ger användaren en bättre överblick över olika utskriftsjobb samt möjligheten att följa upp kostnader. Den inbyggda funktionen för ekonomiska utskrifter minskar bläckåtgången och passar till exempel för utkast och testutskrifter.  

Med det nya administratörsverktyget erbjuds användare ökad säkerhet, kontroll och effektivitet i nätverksmiljöer. Båda maskinerna är försedda med upp till 29 lösenordsskyddade lagringskonton.
imagePROGRAF iPF815 och iPF825 är tillgängliga i hela Europa från och med november.

spacer
					image