Canons unika lösning för intern utskriftspublicering, iW Desktop, ger professionella kontorsutskrifter

Canon, marknadsledare inom digital bild, gör en stor uppdatering av iW Desktop 3.0.1. Den nya versionen av programvaran, som vänder sig till små och medelstora kontor, innebär ett stort mervärde i form av en lättanvänd publiceringslösning.

iw_Desktop_imge

Tillsammans med Canons plattform för multifunktionella enheter – imageRUNNER ADVANCE – ger iW Desktop 3.0.1 företag möjligheten att enkelt skapa professionella och skräddarsydda dokument internt. Lösningen är perfekt för alla kontor som producerar dokument som, till exempel offerter, rapporter, informationsmaterial och broschyrer. Med iW Desktop sparar företaget både tid och pengar eftersom extern hjälp inte behöver anlitas. Med iW Desktop kan filer av flera olika format sammanfogas och skrivas ut med vald efterbehandling. Lösningen är skalbar, prisvärd och fungerar direkt med Canons multifunktionella enheter och skrivardrivrutin. Ingen extra utrustning behövs och publiceringslösningen är till stor hjälp för både små och medelstora företag.

Erik Åkenes, produktchef för affärslösningar för kontor och grafisk bransch på Canon Svenska AB, kommenterar: ”Våra kunder lägger fortfarande stor vikt vid tryckta dokument. De resultat som framkommit i vår senaste rapport Office Insights* visar att företagen delar ut en tredjedel av sitt utskrivna material till kunder. Dessa dokument är en del av företagets framgång och måste därför hålla högsta kvalitet. iW Desktop 3.0.1 är framtaget efter kundernas krav på högkvalitativ intern dokumentpublicering och ger en lösning som är unik på marknaden.”

”I våra tester märks det att man med iW Desktop skriver ut en större mängd dokument internt, eftersom lösningen är så enkel att använda. iW Desktop-användarna publicerar till exempel upp till 37 procent fler dokument i färg internt.** Med den nya lösningen kan Canons kunder själva, istället för att lägga det externt, enkelt och snabbt sköta de dagliga publiceringsbehoven samtidigt som lösningen ger ett professionellt slutresultat.”

Den nya uppdateringen erbjuder en lättanvänd funktion för utskrift av variabeldata, exempelvis adressering, som enkelt kopplas till Excel- eller CSV-databaser. Med en enkel dra- och släppmetod arbetar man med variabeldata som logotyper och kontaktdetaljer och publicerar allt i ett skräddarsytt, professionellt utskrivet dokument eller i en PDF – helt färdigt att skicka till kunderna. Med ett enkelt klick kan man dessutom ta fram tidsbesparande publiceringsmallar.

iW Desktop är kompatibelt med Canons alla kontorsenheter och ger ännu större mervärde när lösningen kombineras med skrivare som har automatiska efterbehandlingsmöjligheter, till exempel serien imageRUNNER ADVANCE, som kan hantera häftning, hålslagning, produktion av broschyrer och falsning.

Canon iW Desktop kan hämtas från: http://software.canon-europe.com/ för en 45 dagars gratis provperiod.

 * Ett oberoende specialistföretag för marknadsundersökningar som utför undersökningen på uppdrag av Canon (arbetstitel: ‘Canon Office Insights’) och som de hittills inkomna resultaten baseras på. 729 slutanvändare och beslutsfattare runt om i Europa tillfrågades online under september månad 2012.

** Baseras på en undersökning år 2011 av 97 000 utskriftsenheter installerade i små och medelstora företag i Japan. iW Desktop-användarna publicerade i genomsnitt 37 % fler dokument i färg med segment 3-skrivare (20 till 29 sid/min) och 19 % mer via alla färgenheter.

För pressmaterial och högupplösta bilder besök vårt pressrum: http://www.canon.se/About_Us/Press_Centre/index.asp

spacer
					image