Canon lanserar nya avancerade färgservrar

Canon lanserar nu tre nya färgservrar för den professionella grafiska branschen, ColorPASS Z7500, Z6100 och Z7100. Tillsammans med en rad innovativa programvaror bidrar de nya servrarna till en effektivare och snabbare produktion. ColorPASS-produkterna används tillsammans med Canons senaste digitala tryckpressar, och med flaggskeppsprodukten Z7500 i spetsen stärker de företagets erbjudande till den grafiska branschen.

Canons färgservrar, ColorPASS, används tillsammans med Canons senaste och snabbaste digitala tryckpressar i färg, CLC4000 och CLC5100. Färgservrarna gör det möjligt för kopieringsbyråer, interntryckerier och tryckerier att korta ned produktionstiderna, även för komplexa jobb som involverar variabeldata. ColorPASS erbjuder också förbättrade redigeringslösningar för ett ännu bättre slutresultat.

– Konkurrensen blir allt tuffare i den grafiska branschen och vi strävar efter att erbjuda produkter som hjälper våra kunder att hålla sig i framkant. Våra nya ColorPASS-produkter, inklusive Z7500 som är vår snabbaste färgserver hittills, erbjuder tryckerier och andra professionella en möjlighet att öka sin produktion utan att på något sätt tumma på kvaliteten, säger Kenneth Oxenstrand, produktmarknadschef Professional Print Canon.

Samtliga nya ColorPASS-servrar använder mjukvaran Fiery System 6 för effektivare jobbhantering och mer precis färg- och dataåtergivning. Command Workstation™ säkerställer ett smidigt arbetsflöde och mjukvaran Impose v2.5 (tidigare DocBuilder Pro) gör att skrivare kan kontrollera layout och redigera dokument innan filer rippas.

Mer om produkterna och dess funktioner:
· ColorPASS Z7500, Z6100 och Z7100 har alla en rad funktioner för att hantera variabeldata, inklusive VDP Resource Manager och Fast Merge/PrintShop Mail.
· Graphic Arts Package Premium ger förbättrad färghantering.
· Samtliga produkter är helt klara att anslutas till nätverk och tillåter distansanvändning. De har också flera säkerhetsfunktioner som Secure Print och Safe Erase.
· ColorPASS Z7500 bygger på föregångaren Z7400 och är fullt kompatibel med Canons digitala tryckpressar i färg, CLC4000 och CLC5100.
· ColorPASS Z6100 och Z7100 bygger på föregångarna Z6000 och Z7000. Z7100 är kompatibel med Canons digitala tryckpressar i färg, CLC4000 och CLC5100, och Z6100 är kompatibel med CLC4000.

Samtliga produkter finns tillgängliga i slutet av april.


 
För ytterligare information, kontakta:
Kenneth Oxenstrand
Product Marketing Manager Professional Print
Canon Svenska AB
Direkt: 744 86 35
E-post: kenneth.oxenstrand@canon.se

Ulrika Freidlitz
Pressansvarig
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 85 30
E-post: ulrika.freidlitz@canon.se 
 
Företaget Canon
Canon Svenska AB marknadsför och säljer branschledande produkter och lösningar för kontorsmiljö och professionell tryckerimarknad genom franchisingkedjan Canon Center och fristående leverantörer. Företaget marknadsför och säljer också produkter och lösningar inom bildhantering till konsument genom rikstäckande kedjor, distributörer och enskilda fackhandlare. Canon Svenska AB har drygt 430 anställda och omsätter ca 1682 miljoner kr/år. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm, där Canon Svenska AB är en del i den världsomspännande koncernen Canon Inc med säte i Japan. Koncernen har över 108 000 anställda – varav 11 000 i Europa – och omsätter cirka 240 miljarder kronor. 8,1 % av omsättningen år 2004 investeras i forskning och utveckling. Betydande forskarinsatser görs för att få alla företagets produkter och processer så miljöanpassade som möjligt, då koncernen prioriterar miljöfrågorna högt. Mer information om Canon finns på www.canon.se
 


 

spacer
					image

Nyheter