Canon uppmuntrar till kreativitet genom designad inspirationsbox

Canon, marknadsledare inom digital bild, har tagit fram en designad inspirationsbox i begränsad upplaga. Syftet är att uppmuntra nyblivna Canon-användare till kreativitet och att utmana sig själva i sitt fotograferande. Boxen är fylld med allt från fotografier av kända fotografer till erbjudanden och utmaningar och skickas kostnadsfritt till konsumenter som inhandlar utvalda produkter från Canon mellan 22 maj och 31 juli.

inspirationsbox.jpg

Idag är intresset för fotografi rekordstort. För att sporra fotografer att ta nästa steg har Canon tagit fram en inspirationsbox i begränsad upplaga. Boxen är fylld med allt från erbjudanden på Canons fotoskola till fotografier av kända fotografer så som Elisabeth Toll och Ewa-Marie Rundquist, en ny resebok från Lonely Planet och rabatt på nästa Canonköp. Dessutom ingår molntjänsten irista som gör det enkelt att både spara, skriva ut och dela med sig av sina bilder.

- Vi skickar den designade boxen till nyblivna Canon-användare för att uppmuntra till kreativitet och till att upptäckta nya platser och vinklar, både i vardagen och på resande fot. Vi vill fungera som inspiratörer och engagera Canonfotografer på alla nivåer att utmana sig själva, ta nästa steg och dela med sig av sina bilder och berättelser, säger Sophie Psarris, nordisk kampanjansvarig på Canon. 

I boxen finns även en fototävling där temat är just kreativitet. Enda regeln är att deltagarna ska väva in ett element från boxen i sin tävlingsbild. För att delta ska bilden delas på Instagram under hashtaggarna #gocanoncreative och #mycanonbox. Första pris är 10 000 kronor att handla Canon produkter för, andra pris är 5000 kronor och tredje pris 2500 kronor. Vinnarna kommer även få sina bilder publicerade på Canons svenska Facebook-sida. 

Inspirationsboxen från Canon är framtagen av designern och formgivaren Cajsa Bratt. Cajsa har tidigare arbetat med Canon och lanserat tre mycket populära och omskrivna kameraväskor till Canon IXUS.

Boxen från Canon innehåller: 
Boken ”The Best Places To Be Today” från Lonely Planet med 365 reseupplevelser
500 kr tillbaka på nästa Canonköp
Erbjudande på fotoskola - bli coachad av ett proffs.
Putsduk designad av Cajsa Bratt
Fem fotografier i begränsad upplaga
Prenumeration på Canons nya molntjänst irista
Värde: ca 1500 kr

Boxen skickas efter 14 dagar från godkännande. Kampanjen gäller vid köp av: EOS 1200D, 100D, 700D, 750D, 760D, PowerShot SX & G serien samt LEGRIA HFR och HFG-serien. Kampanjperioden löper mellan 22 maj – 31 juli 2015.

spacer
					image
Pressmeddelanden
Nyheter om Canon
Nyheter om produkter och lösningar för företag
Nyheter om konsumentprodukter
Nyheter från Canon Inc
Information
Bildbank
RSS - Nyheter direkt till dig
Nya konsumentprodukter från Canon
Nya produkter och lösningar för företag från Canon
Corporate nyheter från Canon