Canon lanserar två nya designväskor till den digitala kompaktkameran IXUS

Canon IXUS är kameran för den mode- och designintresserade fotografen och när IXUS fyllde 10 år 2010 introducerade Canon en tillhörande designväska. Nu lanseras den i två förnyade modeller. Väskorna ska kännas som en snygg accessoar snarare än en vanlig kameraväska. Bakom designen för förra årets succémodell och för de två nya väskorna står Cajsa Bratt. 

Den ena väskan kommer i svart och beige skinn med detaljer i guld medan den andra kommer i svart och kopparfärgat skinn med detaljer i vitt och silver. Kopparväskan tas fram i begränsad upplaga och kommer endast att säljas i 500 exemplar.

Årets modeller har ett nytt spänne och för att kombinera mode med funktionalitet har väskorna fått en visitkortsficka baktill samt en justerbar axelrem. Väskorna är fodrade med det specialdesignade svartvitmönstrade tyg som Cajsa Bratt tog fram till den första väskan.

– De nya metallfärgerna och blockfärgerna bidrar till att ge väskorna en modern look. Den justerbara axelremmen och fickan för kreditkort på baksidan gör den dessutom mer användbar, säger Cajsa. 

Canons IXUS-kamera finns i flera olika utföranden, och samtliga modeller passar i de två designväskorna.

Fotografering fortsätter vara en konstant växande trend, främst bland unga, modeintresserade män och kvinnor. Många använder sin kamera för att fånga och sprida ögonblick via en blogg eller andra sociala media och Canons nya väskor fungerar både som kameraförvaring och snygg accessoar.

Väskorna kommer att finnas till försäljning på Canons hemsida, i butiken Skin Deep Humlegårdsgatan 5 i Stockholm, samt tillsammans med Canon IXUS-kamera hos de större teknikkedjorna. 

Priser
IXUS Design Bag beige/svart kostar 400 kr inkl. moms.
IXUS Design Bag Limited Edition svart/koppar kostar 500 kr inkl. moms.


För mer information, kontakta:
Helen Iwefors Häggblom, Pressansvarig
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 85 30
E-post: helen.iwefors-haggblom@canon.se

spacer
					image