Canon arrangerar årets event för foto- och filmbranschen

Canon arrangerar för första gången i Sverige eventet Pro Solutions för foto- och filmbranschen. Eventet bjuder besökarna på inspirerande föreläsningar, lärorika workshops, seminarier, filmvisningar samt presentationer av nya produkter.

25-26 april arrangerar Canon eventet Pro Solutions 2012 i Nacka Strandmässans lokaler i Stockholm för proffs, semiproffs och studerande inom foto- och filmbranschen. Eventet, som genomförs i Sverige för första gången, bygger på det mycket framgångsrika branschevent som Canon arrangerat i Storbritannien tre år i rad.

- Pro Solutions i Storbritannien har varit en enorm succé och vi har sett ett behov av en liknande mötesplats för branschfolk i Sverige, säger Roel Lammers, produktchef för foto och pro-video på Canon Svenska. Utöver att eventet ger besökarna möjlighet att ta del av nya produkter och lösningar, satsar vi mycket på att förmedla kunskap och inspiration genom workshops, seminarier, föreläsningar och filmvisningar.

Förutom Canon kommer huvudsponsorerna Apple och Adobe samt omkring 20 ytterligare partners vara på plats för att visa de senaste produkterna och tjänsterna för proffsfotografer och videografer. I Canons foto- och filmstudio kommer olika workshops anordnas, där man får möjlighet att fördjupa sina praktiska kunskaper ytterligare.

Föreläser gör bland andra prisbelönta naturfotografen Brutus Östling, nyhetsfotografen Ziv Koren, sportfotografen Frits van Eldik, fotografen och regissören Jens Assur och Peter Yabsley, som är Canon Europas produktspecialist på EOS Cinema.


Om Canon Pro Solutions 2012
• Plats: Nacka Strandmässan, Nacka Strand
• Datum: Onsdagen den 25 april till torsdagen den 26 april 2012
• Öppettider: Onsdag: 13-17, därefter workshop och mingel, torsdag: 10-16
• Entré: 150 SEK

För mer information, kontakta:
Roel Lammers, Produktchef foto & video
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 86 21
E-post: roel.lammers@canon.se

Helen Iwefors Häggblom, Pressansvarig
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 85 30
E-post: helen.iwefors-haggblom@canon.se

spacer
					image