Hög upplösning och snygg design: ta en titt på de nya Canon-projektorerna på ISE 2009

2009-02-02, Canon introducerar i dag sina nya projektorer i XEED- och LV-serierna på Integrated Systems Europe (ISE) – världens ledande mässa för A/V-proffs och integratörer av elektroniska system, som hålls i Amsterdam RAI 3-5 februari.

Du kan hämta högupplösta versioner av de här och andra bilder på
http://www.canon-europe.com/press_centre/product_information/projectors/

XEED SX800 är den senaste modellen, med SXGA+-upplösning, med samma bildkvalitet och avancerade teknik som i alla andra XEED, men till ett överkomligt pris. Dessutom introducerar Canon ett antal nya ultraportabla projektorer i LV-serien: LV-8300 är den första LV-modellen med bredbild-WXGA-upplösning, och LV-7375, LV-7370 och LV-7275 är nya modeller med XGA-upplösning.

- Canon är nu världsledande inom bildprojicering med hög upplösning. Med vår nyaste XEED-modell har vi öppnat upp marknaden för företagsprojektorer med hög upplösning och ljusstyrka för alla, säger Alan Dempster, European Product Specialist, Canon Europe. Samtidigt finns det nu en ny WXGA-modell och tre nya XGA-modeller i vår LV-serie, där alla ger tillförlitlighet till ett överkomligt pris.

Besökarna i Canons monter på ISE kan även ta en titt på Canons flaggskeppsmodell WUX10. Den här branschledande modellen med WUXGA-upplösning (1 920 x 1 200 pixels) kommer att visas i ett separat utrymme på dukar som tillverkats av Canons österriska partner AV Stumpfl.

I Canons monter N46, på ISE 2009 finns bland annat:

• alla Canons projektorer, inklusive den nya XEED SX800 och de nya LV-projektorerna
• en särskild XEED-bio, där besökarna kan uppleva kvaliteten i högupplöst bredbild med WUX10
• en flerskärmsuppsättning med en upplösning på 3 640 x 1 050 pixels med tre Canon XEED SX7-projektorer, programvaran Wings Platinum 3 och maskinvaran Media Engine, allt tack vare AV Stumpfl
• en möjlighet att se den oöverträffade kvalitet som fås med den LCOS-teknik som används i XEED-serien


För mer information, kontakta:
Roel Lammers, Produktchef foto & video
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 86 21
E-post: roel.lammers@canon.se

Helen Iwefors Häggblom, Pressansvarig
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 85 30
E-post: helen.iwefors-haggblom@canon.se


Företaget Canon
Canon Svenska AB marknadsför och säljer branschledande produkter och lösningar för kontorsmiljö och grafisk bransch genom franchisingkedjan Canon Business Center och fristående leverantörer. Företaget marknadsför och säljer också produkter och lösningar inom bildhantering till konsument genom rikstäckande kedjor, distributörer och enskilda fackhandlare. Canon Svenska AB har drygt 430 anställda och omsätter ca 2 000 miljoner kr/år. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm, där Canon Svenska AB är en del i den världsomspännande koncernen Canon Inc med säte i Japan. Koncernen har över 140 000 anställda – varav drygt 15 000 i Europa – och omsätter cirka 223 miljarder kronor. Ca 8,3 % av omsättningen år 2008 investerades i forskning och utveckling. Betydande forskarinsatser görs för att få alla företagets produkter och processer så miljöanpassade som möjligt, då koncernen prioriterar miljöfrågorna högt. Canon är rankat som det mest miljövänliga företaget av den ideella miljöorganisationen Climate Counts i USA.

spacer
					image