Canon utökar sitt partnerprogram

Team Digital Office första partnern i nya programmet.

Canon utökar nu sitt samarbete med externa partner för multifunktionslösningar och digitala printers. Första partnern i programmet blir Team Digital Office (TDO).

TDO är en mycket stabil och erkänt duktig spelare på dokument-hanteringsarenan, vilket gör dem till en utmärkt partner, säger Roger Tofft, Partneransvarig på Canon Svenska AB. TDO:s fokus på medelstora företag i Stockholm och Uppsala kompletterar vår egen etablering på ett bra sätt.

Team Digital Office är ett rikstäckande företag men har mest intensiv verksamhet i Stockholm och Uppsala. Företaget fungerar som en märkesobunden leverantör av dokumenthanteringslösningar, specialiserade på att hjälpa företag hitta lösningar som passar just deras behov. Detta innebär att kunden inte behöver jämföra olika leverantörer och märken utan TDO gör det åt dem.

TDO:s grundare Fredric Hultgren och Håkan Lindgren berättar:

  • Valet att ta in premiummärket Canon som leverantör passar mycket bra in i vårt övriga sortiment där fokus ligger på hög kvalitet och kundnytta, säger Fredric Hultgren, VD vid TDO.
  • TDO är redan idag är en stabil aktör med en framstående roll på dokumenthanteringsmarknaden, fortsätter Håkan Lindgren, sälj och marknadsansvarig vid TDO. Canons starka varumärke och högkvalitativa produkter kommer ytterligare att stärka vår position. Vi ser fram emot att utveckla vårt erbjudande i samarbete med Canon och tror att det är till stor fördel för våra kunder.

Inom ramen för partnerskapet kommer Canon att förse TDO med expertis och utbildning kring Canons produkter. TDO kommer att inkludera Canons lösningar i sitt produktsortiment och därmed erbjuda både hård- och mjukvara från Canons produktserier när de säljer helhetslösningar till sina kunder. Fokus kommer att ligga på copyprint- och storformatlösningar.

Downloads:

Pressmeddelande ny partner [PDF, 93 KB]


Hittar du inte vad du söker? Sök i nyhetsarkivet.

spacer
					image
Information
Pressarkiv
Event i Europa
Bildbank
<br /><br />Pressmeddelanden
Nyheter om Canon
Nyheter om produkter och lösningar för företag
Nyheter om konsumentprodukter
Nyheter från Canon Inc