Europas fotbollspelare visas upp med hjälp av nya imagePROGRAF W8400

Röda Korset och Canon samarbetar i ett unikt projekt, ”The Other Side of Football”, där över 100 av Europas största fotbollsprofiler deltar såsom Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry, Ruud van Nistelrooy, Ashley Cole, Henrik Larsson, Lennart Johansson, Nancy Dell’Olio och många fler. "The Other Side of Football” är en samling exklusiva och högst personliga fotografier tagna av dessa personer för att ge en inblick i livet utanför och kring fotbollsplanen. Bilderna har sammanställts i en bok och en utställning som visas i Stockholm, London, Amsterdam, Bryssel, Köpenhamn, London, Milano, Moskva och Paris. Utställningen i Stockholm äger rum i Kungsträdgården 20-28 maj där fotografierna, som tryckts med hjälp av Canons nya storformatskrivare imagePROGRAF W8400, visas upp på stortavlor.

I Stockholm öppnade “The Other Side of Football” för allmänheten i Kungsträdgården den 20 maj och bilderna visas på stortavlor fram till och med den 28 maj. Samtliga bilder som visas upp har tryckts med hjälp av Canons nya storformatskrivare imagePROGRAF W8400 på pappret "Water resistent semimatt".

- Vi har utvecklat W8400 för att möta kraven den grafiska branschen ställer på snabb produktion av hög kvalitet, men också inkluderat innovativa programvaror som gör det möjligt även för andra användare att enkelt producera storformatutskrifter till ett bra pris. Därför är det jätteroligt att på detta sätt få visa den breda allmänheten vad våra nya skrivare kan åstadkomma och särskilt i ett så spännande sammanhang som ”The Other Side of Football”, säger Lars Norén, produktchef på Canon.

Med imagePROGRAF W8400 erbjuder Canon den grafiska branschen snabb och enkel produktion av hög kvalitet, till ett konkurrenskraftigt pris. De nya produkterna inkluderar också helt ny programvara som tar användarvänlighet till en ny nivå. Detta gör att skrivarna passar också för icke-specialister, utanför den grafiska branschen, som är i behov av att själva producera proffsigt material snabbt.

Vänligen notera att bilderna endast får användas i samband med att projektet ”The Other Side of Football” omnämns samt att det är ett samarbete mellan Canon och Röda Korset. Vill du veta mer om projektet, besök: www.canon-europe.com/football/gallery


För ytterligare information eller bildmaterial, vänligen kontakta:
Ulrika Freidlitz
Pressansvarig
Canon Svenska AB
Tel: 08-744 85 30 / 073-978 85 30
E-post: ulrika.freidlitz@canon.se
 
Företaget Canon
Canon Svenska AB marknadsför och säljer branschledande produkter och lösningar för kontorsmiljö och professionell tryckerimarknad genom franchisingkedjan Canon Center och fristående leverantörer. Företaget marknadsför och säljer också produkter och lösningar inom bildhantering till konsument genom rikstäckande kedjor, distributörer och enskilda fackhandlare. Canon Svenska AB har drygt 430 anställda och omsätter ca 1682 miljoner kr/år. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm, där Canon Svenska AB är en del i den världsomspännande koncernen Canon Inc med säte i Japan. Koncernen har över 108 000 anställda – varav 11 000 i Europa – och omsätter cirka 240 miljarder kronor. 8,1 % av omsättningen år 2004 investeras i forskning och utveckling. Betydande forskarinsatser görs för att få alla företagets produkter och processer så miljöanpassade som möjligt, då koncernen prioriterar miljöfrågorna högt. Mer information om Canon finns på www.canon.se
 

 

spacer
					image

Nyheter