Canon sponsrar Årets Byrå - en av byråbranschens viktigaste händelser

Vid årsskiftet lanserade Canon kalendern Reklamsäsongen 2011, som summerar årets största reklamtävlingar och snabbt blev populär inom branschen. Nu tar Canon ett steg längre och sponsrar Årets Byrå, ett av byråvärldens viktigaste events.

Den 22 februari koras vinnarna av Årets Byrå 2010 i 12 olika kategorier på Cirkus i Stockholm. Till grund för rankningen ligger Sveriges största årliga studie av kommunikationsbranschen, som genomförs av konsult- och analysföretaget Regi. I studien ger nära 2400 inköpare av kommunikationstjänster sin syn på byråsamarbetet. Canon är sponsor och kommer även att vara på plats under själva eventet.

Annika Ferlin, marknadschef på Canon Svenska berättar:

-          Kommunikationsbranschen är en viktig målgrupp för Canon och det känns självklart för oss att stödja Årets Byrå och vara där på plats för att träffa byråerna. Utöver att undersökningsresultaten leder fram till en rankning av de bästa byråerna ger resultaten också underlag för dem att förbättra sin verksamhet, eftersom byråerna bedöms av sina egna kunder. Det är så nära verkligheten man kan komma. Canon vill gärna hjälpa byråerna att kunna presentera sina alster i bästa utskriftskvalité
Under eventet kommer Canon att visa upp multifunktionella imageRUNNER ADVANCE C5030i, som ger utskrifter med mycket hög kvalitet och lever upp till byråernas krav. Förutom kvaliteten på utskrifterna kan c5030i även leva upp till kundernas säkerhets- och miljökrav. Canon kommer även att anordna en tävling där det är möjligt att vinna den stöttåliga och vattentäta kameran PS D10.

För pressmaterial och högupplösta bilder besök vår bildbank http://www.canon.se/press_centre/image_library/index.asp


För mer information, kontakta:

Annika Ferlin, Marknadschef
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 64 23
E-post: annika.ferlin@canon.se

Fredrik Henriksson, PR- & Event Professional
Canon Svenska AB
Direkt:  0739 78 86 24
E-post: fredrik.henriksson@canon.se

spacer
					image