Canon talare på Trendgalan 2010

Stockholm, 18 november 2010. Canon deltar som talare på årets Trendgala, som går av stapeln i morgon fredag, och kommer där att tala om det ökade intresset för foto och att filma med systemkameror.

Canon deltar som talare på årets Trendgala, där produktchefen för foto/video, Roel Lammers kommer att tala om den växande trenden inom digitalfotografering.

-  Produktion och konsumtion av bilder och rörlig bild har exploderat, och Canon är med och sätter agendan för fotografer, filmare, journalister men också en alltmer foto- & filmintresserad allmänhet.

Det finns två tydliga trender inom foto just nu. Den ena är att intresset för foto ökat enormt de senaste åren, och den andra är att filma med systemkameror.

Förutom närvaron på scenen kommer Canon även visa upp några av företagets senaste kameramodeller och även visa upp artisten Montys musikvideo, som är filmad med Canons digitalkameror EOS 5D MKII och 7D.

Du kan även se videon här:
http://www.youtube.com/watch?v=oK-_3NRko9w

Förutom Canon kommer representanter från flera andra varumärken att tala, bland annat SVT, SAS, Telia, Middagsfrid, HP etc. På Trendgalan delas också årets Trendpris ut, som röstas fram av allmänheten.

Trendgalan äger rum den 19 november på Stadsteatern kl 09.00-16.00.

Trendgalan är ett årligt evenemang kring trender, och årets huvudtema är "Den mobila människan" samt den generösa generationen som vill vara delaktig och dela med sig i och till det hållbara samhället.


För mer information, kontakta:
Roel Lammers
Produktchef foto & video
Canon Svenska AB
Direkt: 08-744 86 21
E-post: roel.lammers@canon.se


Fredrik Henriksson
PR- & Event Professional
Canon Svenska AB
Telefon: + 46 (0) 8 744 86 24
Mobil: + 46 (0) 739 78 86 24


För information om Montys video, vänligen kontakta skivbolaget Hybrism:
John Gadnert
+46 737 08 0273

spacer
					image