Canon vinner tre prestigefyllda EISA-utmärkelser för 2010-2011

Canon har fått tre produktutmärkelser av EISA (European Imaging and Sounds Association).  Canon EOS 550D har fått en utmärkelse för bästa europeiska kamera 2010-2011, Canon EOS 7D har fått en utmärkelse för bästa avancerade europeiska digitalsystemkamera 2010-2011 och Canon LEGRIA HF M31 har fått en utmärkelse för bästa europeiska familjevideokamera 2010-2011.

EISA-utmärkelserna röstas fram av en expertpanel som består av redaktörer från mer än 50 olika ledande tidningar i mer än 20 länder. Utmärkelserna delas ut till de produkter som på bästa sätt kombinerar den mest avancerade tekniken, de mest avancerade funktionerna och den mest avancerade designen med det bästa värdet, och juryn för 2010-2011 har ansett de här Canon-produkterna som de bästa i respektive klass.
– Vi fortsätter att utveckla nya och innovativa produkter som ger våra användare möjlighet att ta en story och dela med dig av sina speciella ögonblick med släkt och vänner, säger Roel Lammers, produkchef foto/video Canon Svenska. EISA-utmärkelserna är ett viktigt bevis på Canons engagemang att dela sin passion för bilden med amatör- och proffsfotografer.

Bästa europeiska kamera 2010-2011: Canon EOS 550D
Canon EOS 550D omdefinierar gränserna för Canons serie med digitalsystemkameror för kunder, och innehåller teknik och funktioner som vanligtvis endast finns hos halvprofessionella digitalsystemkameror i ett kompakt och lätt hus, vilket kunderna föredrar. Canon EOS 550D har en APS-C-CMOS-sensor på 18 megapixels, Canons avancerade DIGIC 4-bildprocessor och funktioner för att filma med Full HD-format, vilket ger avancerade amatörfotografer möjlighet att ta sin kreativitet till helt nya nivåer.
EISA-juryn sa följande om Canon EOS 550D:

– Canons EOS 550D är en utmärkt instegskamera eftersom den har ett stort antal funktioner i ett väldesignat och lättanvänt kamerahus. Det går att filma med Full HD-format med fullständig manuell kontroll över exponering och fokusering, och dessutom finns det stillbildslägen för fotografer på alla nivåer. Kameran har samma upplösning på 18 megapixels som den avancerade EOS 7D, och ger samma bildkvalitet, men i en kamera som är mycket mer överkomlig.

Bästa europeiska avancerade digitalsystemkamera 2010-2011: Canon EOS 7D
Canon lyssnade på fotografer över hela världen och gjorde sedan en omfattande utveckling där man designade EOS 7D för att uppfylla deras behov. EOS 7D har en APS-C-CMOS-sensor på 18 megapixels och två DIGIC 4-processorer, vilket ger snabba prestanda med hög kvalitet oavsett ljusförhållandena, ISO-värden upp till 12 800 och bildserier med upp till 8 bilder per sekund - utan att behöva använda några tillbehör.
EISA-juryn sa följande om Canon EOS 7D:

– Tack vare de 19 fokuspunkterna i autofokusen, de mycket höga ISO-värdena och ett läge för bildserier där det går att ta upp till 8 bilder per sekund är Canon EOS 7D det naturliga valet för fotografering av snabba händelser och sport. Kameran har Canons kraftfulla DIGIC 4-processor och en APS-C-CMOS-sensor på 18 megapixels, vilket gör det möjligt att ta stillbilder med hög kvalitet och filma med Full HD 1080p-format. Även fast EOS 7D har ett överkomligt pris har den ett kraftigt hus av en magnesiumlegering, är vädertätad och har dessutom en ljusstark sökare med 1x förstoring som visar 100 % av motivet.

Bästa europeiska familjevideokamera 2010-2011: Canon LEGRIA HF M31

LEGRIA HF M31 utgör en del av LEGRA HF M-serien och utgör en kombination av avancerad Canon-teknik med avancerade funktioner och en intuitiv LCD-pekskärm som ger bättre kontroll. LEGRIA HF M31 är enkel och behändig att använda och ger det perfekta paketet för alla som vill få tillgång till Full HD-video i ett kompakt paket. Alla modeller i LEGRIA HF M-serien har en Full HD-CMOS-sensor på 3,3 megapixels, en 18x avancerad zoom, ett Canon-HD-videoobjektiv och DIGIC DV III-bearbetningstekniken. LEGRIA HF M31 har två flashminnen: ett internt minne på 32 GB och en SDHC-kortplats.
EISA-juryn sa följande om LEGRIA HF M31:

– Den perfekta familjevideokameran bör vara enkel att använda för alla, både för vuxna och för barn. Den mycket lilla Canon LEGRIA HF M31 löser det här på ett perfekt sätt tack vare sin enastående pekskärm och få knappar. Men trots sin storlek är det här en HD-videokamera med alla funktioner som krävs, som autofokus med hög hastighet och till och med en mikrofonanslutning. Den optiska bildstabilisatorn ger ännu bättre prestanda, och detsamma gäller för möjligheten att filma på ett flash-minne på 32 GB eller på ett externt SD-kort.

spacer
					image