Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Accelerera genom att förbättra informationsflödet

Utmaningar

Dagens explosion av data innebär att du hanterar fler dokument och mer information än någonsin och allt behöver kunna nås både på kontoret och på distans. Och det är inte så lätt att snabba på kommunikationen inom företaget och samtidigt värna om informationssäkerheten.

Våra innovativa verktyg för informations- och utskriftshantering hjälper både personalen på kontoret och utanför att dela dokument enklare, oavsett om det sker personligen, virtuellt eller i textform.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Kundreferens

Upptäck hur vi hjälpte St. James' Hospital att hantera enorma mängder konfidentiell information snabbare och mer effektivt och samtidigt stärkte datasäkerheten.

Läs mer

Kontakta oss

om du vill upptäcka hur vi kan hjälpa din verksamhet att accelerera

Läs mer

Lösningar

AEC-projektsamarbete

projektsamarbete: Architecture Engineering Construction & Management (AEC&M)
Effektivisera utvecklingen av projekten genom att ge intressenterna snabb, enkel åtkomst till designinformation oavsett var de befinner sig. Upptäck hur våra lösningar för scanning, tryck och delning hjälper dig att förbättra hanteringen av konstruktionsprojekt.

MPS – Managed Print Services

managed print services
Ta dina utskriftstjänster till nästa nivå med vår Managed Print Services-lösning. Det spelar ingen roll hur stor organisationen och komplex utskriftstjänsten är, eftersom våra MPS-lösningar höjer produktiviteten och minskar samtidigt kostnader och slöseri.

Digitalisering av dokument

dokumentscanning och automatisering
I dagens digitala värld kan oförmåga att snabbt bearbeta dokument bromsa verksamheten. Arbeta snabbare och smartare genom att digitalisera verksamheten och gör det möjligt för personalen att komma åt dokument oavsett var de befinner sig.

Dokumentproduktion on-demand

kommunikation on-demand
Ineffektiva produktionsflöden gör organisationen långsammare. Upptäck hur du får bättre kvalitet och konsekvens för utskrifter och samtidigt ökar produktiviteten och sparar pengar med dokumentproduktion on-demand.

Du kanske även är intresserad av

  • Canon
  • ...
  • Information och utskriftshantering – Accelerera