Canon Camera
Nytt

Avkänningsenhet

Canon imagePRESS C10010VP-avkänningsenhet

Se till att resultatet blir konsekvent från det första arket till det sista med automatisk justering av färgtoner och registrering av framsida/baksida före och under utskrift.

Bibehåll konsekventa färger och exakta registreringar utan krångel

Avkänningsenheten ställer in registrering av framsida/baksida samt färgton innan utskriften startar, övervakar under utskrift och justerar automatiskt direkt – så att du kan upprätthålla konsekvens under hela utskriftssessionen utan att behöva lägga tid och pengar på kontinuerlig manuell kalibrering.

Automatisk kalibrering före utskrift

Med ett enda klick i C10010VP:s användargränssnitt slutför avkänningsenheten färgtonsjusteringen och registreringen av framsida/baksida, så att du kan skriva ut på mindre än en minut.

Automatisk justering under utskrift

För att du ska få ut mesta möjliga av C10010VP-serien övervakar och justerar avkänningsenheten inställningarna under utskriften för att bibehålla optimal färgkvalitet och registrering av framsida/baksida utan manuella åtgärder.

Möjliggör snabba utskrifter av hög kvalitet

Avkänningsenheten hjälper dig att förbättra produktiviteten genom att automatiskt kalibrera färgkvalitet och registrering av framsida/baksida före utskrift och sedan justera och upprätthålla dessa inställningar under utskriftssessionen, så att du kan säkerställa optimal utskriftskvalitet utan att behöva lägga tid på att övervaka utskrifter och justera inställningar.
Ta reda på mer [pdf, 444 kb]

Relaterade produkter och tjänster

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien är avsedd för miljöer med stora utskriftsvolymer där man vill uppnå mer volym, fler användningsområden, mer kvalitet och högre vinst.

 • Kontrollenhet

  imagePRESS C10010VP-kontrollenhet

  Bibehåll konsekvent kvalitet utan att lägga tid och kostnader på manuella kontroller. Kontrollenheten övervakar automatiskt alla utskrivna sidor med avseende på defekter som smuts, förvrängning och strimmor, med möjlighet att ta bort och automatiskt skriva ut felaktiga sidor på nytt.

 • Avancerade automatiseringsmoduler

  Automatiseringsmoduler för imagePRESS C10010VP

  Säkerställ utskrifter av hög kvalitet med konsekvent färg och automatisk kvalitetssäkring, så att du kan spara tid och kostnader för manuell kontroll och justering.

 • Vill du veta mer om den här produkten?