Océ Colorado 1650

Det flexibla valet

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

upp till 159 m²/h

i glättat läge

upp till 1800 dpi

utskriftsupplösning

2 rullar

automatisk matning och växling

1 625 mm

maximal rullbredd

Nya UVgel-skrivare med flexibelt bläck och matt/glättat resultat

Utforska nya affärsmöjligheter med ett brett användningsområde. Med Océ FLXfinish kan du skriva ut med en felfri glättad eller lyxig matt yta oavsett utskriftsmaterial. Producera designtapeter, fantastiska dekaler eller lyxig fram- och bakgrundsbelysning som får folk att stanna upp, samtidigt som du klarar snäva tidsramar och produktion till låg kostnad.

Hämta datablad

Hämta broschyr

En skrivare. Två ytor

Överraska dina kunder med glätta banderoller som sticker ut från mängden eller tapet med rätt djupmatt yta och klara färger – allt utskrivet på en enhet. Du behöver inte byta bläck eller utskriftsmaterial!

Oöverträffad mångsidighet

Producera hållbara kvalitetsutskrifter på en mängd olika utskriftsmaterial, bland annat SAV, polyestertextilier, värmekänsliga material och vanligt papper. Den flexibla och mer sträckbara sammansättningen av UVgel-bläck ger perfekt bildstabilitet, även när utskrifter viks, böjs och lindas.

Banbrytande produktivitet

Förkorta ledtider med genomgående höga utskriftshastigheter och snabba leveranstider. Två materialrullar med onlineväxling och påfyllning av bläck under utskrift ger oavbruten utskrift för oöverträffad produktivitet.

UVgel printer


Marknaden vill att vi ska vara snabbare, billigare och bättre. Vi har alltid varit begränsade, tills vi upptäckte Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Oöverträffad automatisering

Du behöver inte sitta och vakta: lita på den oupphörliga övervakningen av munstycket, det praktiska automatiska underhållet av skrivhuvudet, den automatiserade materialmatningen och rullindarmodulen.

Lägre driftskostnader

Förbättra slutresultatet med minskad bläckförbrukning, låga servicekostnader och kostnadseffektiva utskriftsmaterial. Frigör värdefull operatörstid tack vare den oöverträffade automationen.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Viktiga tekniska data

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maximal hastighet på upp till 159 m²/h i glättat läge

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED-härdning med glättad modulering

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 rullar med automatisk matning och växling, bredd upp till 1 625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Utskriftsupplösning på upp till 1 800 dpi

Se fullständig specifikation

Key Specifications
Applications

Applikationer

Océ FLXfinish ger dig möjlighet att välja mellan en glättad och en matt yta utan att behöva byta bläckpatroner eller utskriftsmaterial. Det flexibla UVgel-bläcket har stöd för en mängd olika utskriftsmaterial, bland annat självhäftande vinyl och polyestertextilier. Med ökade sträckbara möjligheter kan du böja eller vika utskrifter utan problem.

Wall decoration with the perfect finish

Väggdekoration med perfekt yta

Enligt de senaste inredningstrenderna har tapet av högsta kvalitet en djupmatt yta. Med Océ FLXfinish kan du öka värdet på din väggprydnad med en enda knapptryckning.

Eye-catching front- and backlits

Iögonfallande fram- och bakgrundsbelysta skyltar

Uppmärksamma förbipasserande med livfulla belysta skyltar eller ljuslådor. UVgel-tekniken ger färgstarkt tryck och en elegant matt yta som inte spricker när den monteras.

Gallery-quality canvasses

Canvas av gallerikvalitet

Det kan vara svårt att producera canvasutskrifter av gallerikvalitet på grund av vikningen, sträckningen och häftningen av materialet. Med flexibiliteten hos Océ Colorado 1650:s UVgel-bläcket kan du skapa de perfekta vecken.

Economical disposable posters

Prisvärda engångsaffischer

Öka dina marginaler med förstklassiga affischer som skrivs ut på vanligt papper. Med UVgel-bläck och Océ FLXfinish blir den slutliga kvaliteten så bra att kunderna inte ens ser någon skillnad.

Jaw-dropping durable POP posters

Häpnadsväckande hållbara butiksaffischer

Ingenting fångar uppmärksamheten som en stor affisch. Enkelsidigt, dubbelsidigt – allt är möjligt med Océ Colorado-serien. Tack vare den reptåliga UVgel-ytan varar dessa investeringar länge.

No-wear decals

Dekaler som inte slits

Producera rep-, vatten- och till och med graffititåliga dekaler med en bredd på upp till 1,6 m utan laminering. Perfekt för golvgrafik, väggdekaler och fordonsgrafik som klarar biltvättar.

Soft signage

Mjuka skyltar

Mjuka skyltar är en förstklassig produkt för alla typer av användningsområden. Förstklassiga produkter kräver perfekt utseende utan specialbehandling. Med UVgel kan de här produkterna ta mycket stryk under transport och fortfarande se bra ut.

Durable banners

Hållbar banderoller

Gör banderoller som utmärker sig. Glättat material för foton eller matt för meddelanden med mer text. Utmärkt kvalitet, hållbart, reptåligt och framför allt: ekonomiskt.

Technologies that make sense

Självklar teknik

Océ Colorado 1650 är fullmatad med innovationer. Vi ändrade spelreglerna med UVgel och Océ FLXfinish. Upplev ett bredare användningsområde, häpnadsväckande kvalitet och avancerad produktivitet till låga ägandekostnader!

UVgel-teknik

En unik teknik med utskrift och härdning med snabbtorkande gelbläck som härdas med UV LED-lampor. Fördelen med en gel istället för en vätska är att det är möjligt att deponera mer bläck i färre passeringar utan att bläcket flödar ut på och över materialet. Det resulterar i knivskarpa utskrifter med ett brett färgomfång. Luktfri och extremt hållbar.

Océ FLXfinish-teknik

Här genialiska tekniken maximerar fördelen med UVgel med antingen en enda härdningsstrategi eller en strategi i två steg. Det ger dig möjlighet att välja mellan en glättad och en matt yta utan att behöva byta bläckpatroner eller utskriftsmaterial. Få levande matta utskrifter på släta och mer porösa/strukturerade utskriftsmaterial, som obestruket vanligt papper.

UVgel-gelbläck

Med flexiblare och mer sträckbart bläck kan du skriva ut på en mängd olika utskriftsmaterial, bland annat vanligt papper, självhäftande vinyl och polyestertextilier. Med ökade sträckbara möjligheter kan du böja eller vika utskrifter utan problem för användningsområden som mjuka skyltar eller konstcanvas.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Océ PAINT-teknik

Du behöver inte sitta och vakta skrivaren eftersom statusen för munstyckena i skrivhuvudena ständigt övervakas med Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). När ett fel upptäcks stängs det berörda munstycket (tillfälligt) av och de angränsande munstyckena kompenserar för det. Efter en stund är skrivhuvudena rengjorda. Helautomatisk.

Vill du veta mer om Océ Colorado 1650?

Prata med någon i vårt team idag

PRATA MED TEAMETTidigare var vi tvungna att laminera utskrifter för att få ett matt utseende, men nu behövs inte det längre. Med Colorado 1650 skriver vi helt enkelt ut matt direkt.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Redo att få verksamheten att växa med nya användningsområden?

PRATA MED VÅRT TEAM