Skyline Network Security Cameras

Nätverkskameror

När övervakning verkligen är viktigt, kan Canons sortiment av nätverkskameror erbjuda en lösning.  Kompakta, men med rejäla prestanda, ger de en enastående bildkvalitet, även i svagt ljus där säkerhetsriskerna är större.

Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror.

Canons teknikstyrkor
Canons nätverkskameror erbjuder ett brett utbud av möjligheter – bildjustering i realtid, multistreaming och avancerad videoanalys – för att på ett korrekt sätt bearbeta, övervaka och flagga för potentiella säkerhetsöverträdelser som sedan kan användas som kraftfulla bevis.
Network camera on wall
Modern building at night
Bildbearbetning i alla ljusförhållanden
Tack vare avancerad optisk teknik och bildbearbetningsteknik kan Canons nätverksanslutna säkerhetskameror ge skarpa och mycket detaljerade bilder i alla ljusförhållanden.
Minimera projektkostnader
Ett vidvinkligt synfält och avancerade larmdetekteringsfunktioner kombinerat med ett omfattande väder- och stötskydd bidrar till att minska kostnaderna för projektet.
inside modern building

ProduktsortimentGenom att dra nytta av över 70 års expertkunskaper inom bildbehandling täcker Canons omfattande nätverkskamerasortiment alla vinklar. Med PTZ-, dome- och boxkameramodeller med Full HD- eller 1,3 MP-upplösning ger de ett brett synfält och imponerande bildkvalitet – även i svagt ljus.