PRODUKTER

Boxkameror

Våra boxkameror är byggda för att passa för en rad olika säkerhetstillämpningar. De har bred visningsvinkel och passar för användning både inomhus och utomhus.

TA REDA PÅ MER

Box camera

Intelligenta funktioner

Optisk och digital zoom, upp till Full HD-upplösning, smarta funktioner och Smart Shade Control. Det här kraftfulla sortimentet innehåller även en extra kompakt kamera ifall diskretion är viktigt.

Bred visningsvinkel

Med en bred visningsvinkel på upp till 112 grader kan du övervaka stora områden med bara en enda kamera. Det innebär att övervakningsnätverk kan upprättas med färre kameror, vilket håller nere kostnaderna. Även vid den bredaste visningsvinkeln är bildkvaliteten imponerande, med Canons optiskt korrigerade objektiv som minskar "fisheyeeffekter".

Enkel installation och hantering

De här kamerorna är utformade för att kunna installeras direkt, snabbt och enkelt utan behov av någon konfiguration före installationen. En rad olika utomhustillbehör ger flexibilitet när det gäller konfiguration utomhus, med alternativ för montering på vägg, tak eller stolpe. Ett system med elektronisk bakre fokus som finns i våra VB-H- och VB-M-boxkameror gör att fokus bibehålls vid zoomning.

Internal view of shopping centre

Vill du veta mer om boxkameror?

Kontakta teamet för nätverkskameror

PRATA MED TEAMET

Är du inte säker på vilka produkter ditt företag behöver?

PRATA MED TEAMET