PRODUKTER

Domekameror

I miljöer där diskretion är viktigt är våra domekameror den perfekta lösningen.

TA REDA PÅ MER

PTZ camera

Bred bildvinkel

Kamerorna är kompakta och estetiska och ger enastående bildkvalitet i en bred visningsvinkel – oavsett om de är vägg- eller takmonterade. De passar perfekt i både inomhus- och utomhusmiljöer.

Kompakt och diskret

Våra domekameror är designade med diskretion i fokus, med våra extra kompakta VB-S-modeller som är så små att de får plats i handen. En rad olika tillbehör för infälld montering gör att alla modeller kan installeras diskret och med bibehållen estetik i installationsmiljön.

PTRZ-fjärrinstallation

Efter installationen ger verktyget för kameravinkel – som du kommer åt via datorn – fjärråtkomst till kamerans funktioner (P-T-R-Z). Det innebär att du inte behöver fundera över faktorer som fokus och kamerariktning under den fysiska installationen eftersom allt det kan göras via datorn. Det sparar tid och innebär också att färre personer behövs under installationen.

Internal view of shopping centre

Enkel installation

Installationen är snabb och enkel med avpassade skruvhål som är branschstandard och en hålmarkeringsmall som medföljer förpackningen. En rad olika tillbehör ger möjlighet till installation i kakelbelagda tak, på en vägg eller stolpe. Strömförsörjningen kommer från elnätet eller via en Ethernet-anslutning för ännu större flexibilitet. Våra extra kompakta VB-S-modeller kan monteras av bara en person.

Easy

Vill du veta mer om domekameror?

Kontakta teamet för nätverkskameror

PRATA MED TEAMET

Är du inte säker på vilka produkter ditt företag behöver?

PRATA MED TEAMET