BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

Software Development Kit (SDK)

Gå med i Canon Developer Programme för att finjustera och anpassa dina bildhanteringsarbetsflöden med hjälp av vår toppmoderna teknik för att ta ditt företag längre.

Software Development Kit (SDK)

Fördelarna med Canon SDK

Canon har gjort stora investeringar i att erbjuda kunderna den mest kostnadseffektiva och flexibla vägen till högkvalitativa bilder. Med EDSDK (EOS Digital Software Development Kit) kan användare fjärrstyra Canon-kameror från en Windows- eller Mac-dator och använda samma kod på alla kompatibla Canon-kameror. För att dra nytta av stöd för flera plattformar på utvalda modeller för snabb utveckling omfattar det nya CCAPI (Camera Control API) flera plattformar, vilket möjliggör trådlös användning i alla miljöer, till exempel Windows, Mac, Android, iOS eller Linux.

 • alt text

  FÖRDELAR

  Fjärrstyrd fotografering

  Identifiera, anslut och utlös kameran.

 • alt text

  FÖRDELAR

  Live View-övervakning

  Kontrollera motivets exponering och komponering

 • alt text

  FÖRDELAR

  Bildöverföring

  Hämta och radera bilder, samt formatera kort

 • alt text

  FÖRDELAR

  Kamerainställningar

  Kontrollera och ändra kamerainställningarna, som slutartid, bländare och ISO

Så här fungerar det

EDSDK och CCAPI beskrivs bäst som API:er (Application Programming Interfaces) som möjliggör kontroll över kamerafunktionerna för författare av programvara för att tillhandahålla lösningar till de företag de arbetar för eller äger. Möjligheten att integrera kamerakontroll i sina program innebär att kamerakontrollen kan skötas automatiskt för att generera bilder och överföra data direkt. Den här effektiviseringen av de heltäckande processerna minskar kostnaderna och sparar tid.

Gå med i vår utvecklarportal

Med Canon Developer Programme kan företag och utvecklare av alla typer från tredje part hämta SDK och ansluta till produkter och teknik från Canon samt få värdefull support och rådgivning.

Samarbeta med oss

Registrerade utvecklare kan få åtkomst till och hämta detaljerad dokumentation, API-information och använda ett särskilt programbibliotek samt interagera med andra användare. Dessa tekniska resurser är avsedda för programvaruingenjörer för att bygga funktionsrika, anpassade tillämpningar kring våra produkter.

alt text

OM CANON

Varför Canon?

Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under mer än 80 år. Vi är den ledande leverantören av digitala bildlösningar till konsumenter, business-to-business och industrin. Bildhantering är kärnan i vår verksamhet och vi strävar efter att hjälpa människor att tänka över vad som är möjligt genom högkvalitativa bilder och videor.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Vill du veta mer om den här produkten?

Related articles