Digital dekor: fullmatad med potential

Upptäck hur digitaltryck öppnar upp för nya dekormöjligheter

Ladda ner guide

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Utnyttja dekorens möjlighet

Digitalt tryckt inredningsdekor förändrar utrymmena vi lever, arbetar och roar oss i. Från lyxiga tryck på hotell och kontorsavdelare i glas med tryck till fotografiska väggmålningar i butiker och anpassade tapeter för hemmabruk – inredningstillämpningar är bland det mest kreativa och iögonfallande inom den snabbt växande industriella tryckbranschen.

Med en sådan hög efterfrågan på inredningsgrafik i flera typer av utrymmen representerar dekormarknaden en betydande intäktsström för många tryckerier (PSP). Vissa producerar redan en mängd inredningstillämpningar och har identifierat dessa som områden för utveckling av sin verksamhet, medan andra inser möjligheterna och vill ta sig in på marknaden.

Canons infografik är en kompletterande del till vår ”Think Décor”-guide. Den undersöker trenderna som driver tillväxten inom dekorbranschen, sektorerna där efterfrågan på dekor är särskilt höga och hur den senaste digitaltrycktekniken kan hjälpa tryckerier att dra nytta av fördelarna.

Infografik: dekorens möjlighet

Oavsett yta imponerar det tryckta materialet

Visa infografik

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globala trender och banbrytande funktioner

71 % av konsumenterna är villiga att betala för personalisering¹. Den globala marknaden för heminredning förväntas tjäna 644 miljarder dollar till 2020². Är du redo för digitaltrycksrevolutionen?

¹ ”Making it personal” – Deloitte, 2015

² ”Home Decor Market by Product - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020” – Allied Market Research, 2015

Liknande lösningar

Upptäck mer

Ta reda på hur Canons digitaltryckteknik kan öppna nya intäktsströmmar

Kontakta oss