ABC- Hero1

Francis Combe Academy ger sig ut på en resa med Canon för att kommersialisera den interna utskriftsavdelningen

DWF-logo.jpg

Medan han gick runt i mässhallarna på Messe Düsseldorf under drupa 2012, hade Chris Turton - e-manager på Francis Combe Academy i Storbritannien – ett tydligt syfte: att hitta en partner som kunde hjälpa dem kommersialisera reproavdelningen.

Resultat

Ökade volymer – producerar 70 % av akademins svartvita utskrifter

Ökade volymer – producerar 70 % av akademins svartvita utskrifter

Produktion av nya högkvalitativa tillämpningar internt

Produktion av nya högkvalitativa tillämpningar internt

Kapa avfallskostnader – 7 % lägre kostnader för pappersförbrukning och klick

Kapa avfallskostnader – 7 % lägre kostnader för pappersförbrukning och klick

80 000 SEK besparing per år genom att skriva ut internt. Ytterligare planer på att sänka outsourcingkostnader med 140 000 SEK och introducera färgutskrift och avancerad efterbehandling under 2016 för att stärka det externa erbjudandet

80 000 SEK besparing per år genom att skriva ut internt.
Ytterligare planer på att sänka outsourcingkostnader med 140 000 SEK och introducera färgutskrift och avancerad efterbehandling under 2016 för att stärka det externa erbjudandet

francis-combe-objective

Målsättning

Att utöka den interna utskriftsmiljön genom att erbjuda ett bredare utbud av produkter, medan verksamheten blir mer kostnads- och tidseffektiv för att öka lönsamheten.

Utmaningar

Utvecklingen av utskriftsproduktionsavdelningen hindrades av ett föråldrat lättproduktionsarbetsflöde.

francis-combe-595wide

Uppdrag

• 1995 gjordes en inledande investering i kontorsutskriftsenheter av Francis Combe.

• Det här partnerskapet utvecklades när Francis Combe grundades som en akademi 2009 och den vände sig till Canon för att erbjuda kraftfull företagsrådgivning för hur man centraliserar och effektiviserar sitt utskriftsarbetsflöde. Utöver en investering i maskinvara och programvara, deltog kunden i EBBP-moduler (Essential Business Builder Program) och Canon-evenemang.

• År 2014 imponerades Francis Combe av framstegen och Canons teknik och konsulttjänster vilket medförde ytterligare investeringar i VarioPrint-teknik. Francis Combe har även planer på att lägga till färgutskriftsteknik och mer avancerad efterbehandling i framtiden.