KUNDBERÄTTELSE

Forever Rose – blomstrande tillsammans


Hämta kundberättelsen om Forever Rose


VI HAR SETT EN BETYDANDE KOSTNADSBESPARING JÄMFÖRT MED LASERTONERN VI ANVÄNDE TIDIGARE OCH VI HAR MINSKAT KOSTNADERNA MED SEXTIO TILL SJUTTIO PROCENT.

Asim Hussain, International Commercial Director, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose påbörjade sin resa 1999 i London, då de levererande livslånga rosor till de kungliga palatsen i Storbritannien och Belgien. Med huvudkontor i Dubai är Forever Rose nu en komplett butik för lyxiga presenter, med långlivade rosor, förstklassig choklad och speciellt utvalda parfymer och Ouder.

Significant challenges

Stora utmaningar

Den globala expansionen innebar att Forever Rose hade fler än 500 anställda. Majoriteten av dessa utförde regelbundet administrativa uppgifter och dagliga utskriftsåtaganden visade sig vara viktiga.

Det befintliga laserutskriftssystemet fick ofta slut på tonerkassetter, vilket innebar konstant ombeställning och en ständigt ökande press på kostnaderna. Att balansera behovet av konsekvent tillförlitlig utskrift med hög produktivitet och samtidigt minska på utskriftskostnaderna var faktorer som ägaren, Ebraheem Al Samadi, beslutade sig för att hantera.

Canon-lösning

Ebraheem tyckte även att det var viktigt att samarbeta med ett företag som kunde leva upp till det välrenommerade varumärke han skapat kring Forever Rose. Genom att välja Canon och MegaTank-skrivaren kunde han uppnå alla sina mål samtidigt.

”NÄR DET GÄLLDE ATT UTVECKLA EN SOFISTIKERAD OCH SMIDIG UTSKRIFTSPROCESS BESLUTADE VI OSS FÖR ATT VÄLJA CANON EFTERSOM VI INTE KÄNDE ATT DET FANNS NÅGRA ANDRA ALTERNATIV SOM KUNDE GE OSS BÄSTA MÖJLIGA KVALITET”,

säger Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Med MegaTanks kan Forever Rose tillförlitligt skriva ut mycket större volymer, utan oro för att bläcket tar slut eller kostnaderna skenar iväg. De framåtvända, integrerade bläckbehållarna gör det enkelt att hålla koll på bläcknivåerna. Och tack vare den förbättrade flaskdesignen blir påfyllningen snabb och enkel. På vissa platser har MegaTanks inte behövt fyllas på under mer än 6 månader. Föga förvånande, med tanke på att bara en uppsättning med tre svarta flaskor med hög kapacitet kan skriva ut upp till 18 000 sidor.

Canon solution


Vi skriver ut på daglig basis – fakturor, kommersiella dokument, avtal – och utskrift av stora volymer till ett överkomligt pris var en viktig faktor i valet av Canons MegaTank-skrivare.

Det svarta pigmentbaserade bläcket passar perfekt för utskrift av vardagliga affärsdokument till en låg kostnad, medan det högkvalitativa färgbaserade bläcket ger vackra, mjuka och naturliga bilder – något som Forever Rose har utnyttjat. Vid köp av en livslång ros kan kunderna nu välja att inkludera ett personligt foto – oklanderligt utskrivet på Canons MegaTank-skrivare – för att skapa en starkare, mer känslomässig koppling till den avsedda mottagaren.

Canons MegaTank-skrivare passar in i sättet på vilket Forever Rose arbetar och inte tvärtom. Mycket är tack vare Canon PRINT-appen, som gör fjärrutskrift enkel. Personalen kan parkoppla sina smartphones och skriva ut direkt till enheten utan dator.

Sida vid sida

Ebraheem är tryggt förvissad om framtiden, med djärva planer där Forever Rose delar mer värdefulla ögonblick internationellt.

”Jag är stolt över att kunna säga att Canon kommer att finnas vid vår sida på vår resa mot att ha en stor butik i varje större stad i världen”, konstaterar Ebraheem.

Canons PIXMA G-serie av skrivare blir tveklöst en nyckelperson i tio år framöver.

Relaterade kundberättelser