ABC- Hero1

Nytt digitalt utskriftsarbetsflöde förbättrar produktiviteten och vinstökningen för ABC Imaging UK

Med tillverkningskostnader under kontroll, kan ABC Imaging UK se fram emot fortsatta vinstökningar. Dessutom har förbättringar av arbetsflödet skapat större kapacitet vilket gett företaget möjlighet att erbjuda fler tjänster till sina kunder. Dessa omfattar produktion av högkvalitativa förpackade dokumentuppsättningar för kontraktsanbud tillsammans med mängd nya produkter och tillämpningar.

Med Canon och Océ-skrivare och programvara på plats, är ABC Imaging UK ännu närmare att uppnå sitt mål 'att imponera på varje kund, varje gång'. "Nu ser jag hur ABC:s verksamhet framöver kommer att vara mycket framgångsrik", berättar Hawkins entusiastiskt. "Det är suveränt att arbeta med en leverantör som erbjuder inte bara ett komplett utbud av produkter utan också en effektiv och regelbunden kontohantering samt support för affärsutveckling. Tack vare Océ PRISMA-arbetsflödet och Canons imagePRESS-teknik har vi effektiviserat driften och vinsten som ett resultat av 50 % högre genomströmning och 30 % lägre kostnader".

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"Genom att ta in Canon imagePRESS C7010VPS-enheter har vi minskat vår outsourcing till tredjepartsföretag dramatiskt. Allt arbete gör vi nu på våra egna enheter och våra kunder gillar kvaliteten."

Ray Hawkins, CEO