Spazio-hero1

Spazio81 stärker sin relation med Canon för att ytterligare förstärka det snabbväxande företaget

Sedan den Milanobaserade fine art imaging-specialisten Spazio81 grundades 2008 har de sett sin utskriftsverksamhet och rykte växa snabbt. Efter att ha byggt upp en gedigen världstäckande kundportfölj med yrkesfotografer och lyxmärken utöver sin fotografiska utskriftskvalitet – möjligt tack vare Canons imagePROGRAF 60" 12-färgs storformatsskrivare – har Spazio81 fortsatt att arbeta med Canon och utnyttjat det kombinerade digitala arvet från båda företagen för att bredda sin tjänsteportfölj och dragit nytta av de många möjligheter som digital utskrift ger.

På Spazio81 hade man insett att företaget måste anpassas och expandera för att verksamheten skulle kunna utvecklas. Tillsammans med Canon letade den italienska bildspecialisten efter en lösning som kunde tillgodose och överstiga kundens krav och samtidigt hjälpa företaget att ta sig in på nya marknader som arkitektur, utveckling och konstruktion (AEC) och interiördesign.

Spazio-image1

"Det är ett utmärkt komplement till vår verksamhet och trots att Marco bor i New York insisterar han fortfarande på att använda oss för sina utskrifter."

Alessandro Locatelli, CEO, Spazio81