KUNDBERÄTTELSE

Mini Professors – gör vetenskap kul för förskolebarn


Hämta kundberättelsen om Mini Professors


DET ÄR PÅLITLIGT, DET ÄR KOSTNADSEFFEKTIVT, DET ÄR VERKLIGEN LÄTT ATT ANVÄNDA…OCH DET SER SNYGGT UT I MITT HUS.

Natasha Spink, franchise-ägare, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Barn har en obestridlig lust att lära. Mini Professors ger dem möjlighet att lära sig nya vetenskapsrelaterade färdigheter i en rolig och säker miljö, så att de kan fundera över världen runt omkring dem.

Att förklara vetenskapliga principer på ett enkelt sätt, genom spännande experiment, ger varje barn – från förskolan till skolåldern – chansen att bli miniprofessorer.

Rising to the challenge

Anta utmaningen

Natasha Spink driver franchiseföretaget Mini Professors i St Albans och Harpenden. Hennes företag är relativt nytt och behövde göra sig ett namn snabbt. Därför ville hon hitta en skrivare som klarar av att uppfylla de krav som ställs kring marknadsföring av hennes företag samt hantering av olika utskriftskrav för att kunna stödja de barn som deltar i kurserna.

Canon-lösning

Efter att ha utfört en hel del internetbaserad efterforskning var Natasha övertygad om att Canons MegaTank-skrivare uppfyllde alla krav och hon har inte ångrat sig.

”SKRIVAREN HJÄLPER MIG ATT GE BARNEN MASSOR AV OLIKA AKTIVITETER VARJE VECKA, SOM EN DEL AV EXPERIMENTEN”.

Quote image

”Vi har många olika mallar och klistermärken att skriva ut och olika typer av kort vi använder. Canon PIXMA G-serien klarar av att skriva ut på allt jag satt i dokumentmatarfacket hittills”, berättar Natasha entusiastiskt.

MegaTanks – integrerade, enkelt påfyllningsbara bläckbehållare med hög kapacitet som kan skriva ut stora volymer till en lägre kostnad – var ett viktigt säljargument och har visat sig vara ovärderliga.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Behållarna är bra eftersom de har volymindikatorlinjer, vilket innebär att jag kan se exakt hur mycket bläck som finns i dem. Det har definitivt sparat pengar – med min gamla skrivare hade jag avverkat många bläckpatroner.

De trådlösa funktionerna är ett stort plus. Med MegaTank-skrivaren kan Natasha nu ha uppsikt över barn i ett rum och skicka saker att skriva ut från sin bärbara dator i ett annat, i trygg förvissning om att allt är klart när hon behöver det.

Vid avslutningen av varje lektion får barnen ett certifikat som minne för att fira de nya färdigheterna de har lärt sig. Den tillförlitliga och högkvalitativa utskriften från MegaTank-skrivaren säkerställer att certifikaten ser bra ut och de är mycket uppskattade.

”Det är bra för mig att kunna ge dem något jag är stolt över. Kvaliteten är mycket bra och de kan vara stolta över att sätta upp dem i sitt eget hem”, förklarar Natasha.

En ljus framtid för alla

Natasha föreställer sig en ljus framtid för barnen på sina kurser, då hon tror att interagerande med vetenskap vid en sådan tidig ålder endast kan vara en givande upplevelse. Hon är lika positiv om sitt franchiseföretag, med planer på att utöka till fler förskolor och grundskolor samt skapa en klass för föräldrar och barn.

Canon PIXMA G-seriens skrivare kommer att spela en viktig roll på den här resan.

Relaterade kundberättelser